Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aziz Yıldırım, Ali Koç'un adaylığını öğrenince... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        F.Bahçe, Konya gibi çok zorlu bir deplasmanı hasarsız atlattı. Futbol tatmin edici olmasa da kritik eşikte alınan 3 puan takımın hayata dönmesi açısından büyük önem taşıyordu. İşte Konya'da yaşananların tamamı:

        2

        Maç öncesinde de herkeste endişe vardı. Kafile yolculuk için havaalanına geldiğinde Advocaat, başkanın yanına gidip bir süre sohbet etti.

        3

        Takımın Samandıra’dan alkışlarla uğurlandığının hatırlatılması üzerine Hollandalı hoca, “Bize, güle güle gidin, kazanmadan gelmeyin” diye bağırıyorlardı şeklinde konuştu. Başkan ise “Her şey yeni başlıyor” sözleriyle karşılık verdi.

        4

        ‘BİZİ YENMEYİN Kİ DOSTLUK BOZULMASIN!’
        Maç öncesi Konyaspor Kulübü’nün düzenlediği yemekte dostluk ortamı hakimdi. Aziz Yıldırım uzunca bir aradan sonra ilk kez böyle bir davete katılıyordu.

        5

        Yemeğe başkanın yanı sıra yöneticiler Mahmut Uslu, Önder Fırat, Ozan Balaban, Tahir Sarıoğlu ve Barış Aydil katıldı. Konyalılar, güvercinlere olan merakını bildikleri Aziz Yıldırım’a iki güvercin hediye ettiler.

        6

        Konya Başkanı Ahmet Şan, dostluk ve barış ortamı dileklerinde bulunurken, Aziz Yıldırım “Bugün bizi yenmeyin ki dostluğumuz bozulmasın” diyerek espri yaptı.

        7

        OTELDE KRİTİK TOPLANTI
        Aynı saatlerde kamp yapılan otelde ise futbolcular kendi aralarında toplantı halindeydi.

        8

        Konya virajının kendileri için çıkış maçı olması gerektiğini konuşuyorlardı. Maç içinde Konya tribünleriyle F.Bahçeli yöneticiler arasında gerginlik yaşansa da her şey sahada kaldı.

        9

        Maç sonu Konyalı yöneticiler, F.Bahçe’yi tebrik etti. Kısır bir skor, zor bir galibiyet olsa da 90 dakika bitiminde herkesin neşesi yerine geldi.

        10

        Yöneticilerin ortak yorumunu Ozan Balaban dile getirdi: “İlaç gibi geldi.”

        11

        ‘HAKEM EYYAM YAPTI’
        Başkan ise takımın arzulanan futbolu sergileyememesini “Çocuklarda tedirginlik vardı” sözleriyle özetlerken, “Karabük ve Akhisar maçlarını da alıp iyice toparlarlar” diye konuştu.

        12

        Hakem Bülent Yıldırım’dan ise herkes şikayetçiydi. Başkan da yöneticiler de Advocaat da. Hepsi de aynı görüşte birleşti: “Çok eyyam yaptı. İki takım adına da verdiği, vermediği kararlarla maçı çığırından çıkardı.”

        13

        KOÇ’A KİMSE ŞAŞIRMADI
        Maç boyunca tüm yöneticiler sahaya konsantre olduklarından, sosyal medyada yayılmaya başlayan Ali Koç’un açıklamalarından haberdar değillerdi. Bitiş düdüğünden sonra öğrendiler. Kimse de şaşırmadı.

        14

        Aziz Yıldırım, başkanlığa aday olacaklara adaylıklarını açıklamaları için daha birkaç gün önce çağrıda bulunmuştu.

        15

        Sonuçta; biraz da endişeli başlayan Konya yolculuğu mutlu bitti, gözler Karabük maçına çevrildi.

        HABERTÜRK SPOR / Meriç Müldür

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ