Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Beşiktaş Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? BJK Napoli Şampiyonlar Ligi maçı - Futbol Haberleri

        Avrupa futbolunun bir numaralı turnuvası olan Şampiyonlar Lig'inde 4. hafta başlıyor. Deplasmanda İtalya temsilcisi Napoli'yi 3-2 yenen Beşiktaş, grubun 4. hafta karşılaşmalarında rakibini evinde ağırlayacak. Peki Beşiktaş-Napoli maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        BEŞİKTAŞ-NAPOLİ MAÇI NE ZAMAN?

        Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında Napoli ile karşılaşacak. Beşiktaş-Napoli maçı 01 Kasım Salı günü saat 20.45'te başlayacak. Vodafone Arena'da oynanacak mücadele TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        BEŞİKTAŞ-NAPOLİ BİLET FİYATLARI

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. haftasında sahasında İtalya'nın Napoli takımıyla yapacağı maçın biletleri yarın satışa çıkacak.

        Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, ‪1 Kasım Salı günü saat 20.45'te Vodafone Arena'da oynanacak maçın biletlerinin yarın saat 11.00'de satışa sunulacağı bildirildi. Biletlerin, Vodafone Arena bilet satış gişesi, ‪www.passo.com.tr internet sitesi, N'Kolay satış noktaları ve ‪0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden alınabileceği kaydedildi.

        Beşiktaş-Napoli maçının bilet fiyatları şöyle:

        Kategori 1: 395 lira

        Kategori 2: 365 lira

        Kategori 3: 325 lira

        Kategori 4: 300 lira

        Kategori 5: 260 lira

        Kategori 6: 220 lira

        Kategori 7: 140 lira

        Kategori 8: 130 lira

        VIP: 800 lira

        1903 A-E Blok: 800 lira

        1903 B-D Blok: 850 lira

        1903 C Blok: 900 lira

        NAPOLİ, LİGDE YARALARINI SARIYOR

        Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Napoli, İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 10. haftasında konuk ettiği Empoli'yi 2-0 mağlup etti.

        Serie A'da ve Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı son maçlarda peş peşe yenilgiler alan Napoli, ligde geçen hafta deplasmanda Crotone'yi yenerek, kötü gidişe dur derken, bu akşam da Empoli'yi 2 golle geçti.

        İlk yarısı golsüz eşitlikle biten Napoli-Empoli maçının, ikinci yarısında ev sahibi ekip 51. dakikada Dries Mertens’in attığı golle 1-0 üstünlük sağladı.

        Karşılaşmada skoru belirleyen golü ise 81. dakikada Vlad Chiriches kaydetti.

        Seyircisi önünde maçı 2-0 kazanan Napoli, bu sonuçla puanını 20'ye yükseltti ve puan tablosunda 3. sırada kendine yer buldu.

        Öte yandan, hafta içi oynanan 10. hafta müsabakaları arasında lider Juventus, Sampdoria'yı konuk etti. Rakibini 4-1 gibi farklı skorla yenen siyah-beyazlı takım, bu sonuçla geçen haftaki Milan yenilgisinin yaralarını sardı. Juventus, 24 puanla zirvedeki yerini korudu.

        Juventus'un hemen arkasında ise bu hafta deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Sassuolo'yu 3-1 yenerek, puanını 22 yapan Roma bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ