Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten Lig TV'ye: "Objektif değilsiniz" - Beşiktaş Haberleri

        Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının ardından şunları söyledi:

        "İki 45 dakikaya baktığınız zaman rakip bize gol atmadı, biz gol attırdık. Hücumda ve savunmada yoklardı. Bu kadar istekli oynayıp bu kadar pozisyon kaçırırsak puan kaybederiz. Bu emeğin karşılığını alamadığımız için üzgünüm. İlk yarıda kayıp zamanlarımız oldu. 2. yarı oyun üstünlüğü ve pozisyonlarımız vardı. Golü bulamadık. Attığımız gollerden daha barizlerini kaçırdık. Sonuçta 2 puan kaybettik. Bu maçta 3 puanı hak ettiğimiz düşünüyorum."

        CANER'İN YERİNE TRANSFER YAPILACAK MI?

        "Caner için üzüldük, şu anda bizimle olmayacak. Oyuncularım onun yerini kapatmak için elinden geleni yapacaklar. Şu anda transfer sezonu değil."

        GÖKHAN TÖRE GÜNDEMİMİZDE DEĞİL

        "Gökhan Töre devre arasında geri dönecek mi?" sorusuna: "Gökhan Töre çok değerli bir oyuncu. Şu anda gündemimizde değil. Ocakta bakacağız duruma. Giden gelenler olabilir."

        OBJEKTİF DEĞİLSİNİZ

        "Bugünkü maçta Rhodolfo, Talisca, Tolgay ve Necip’in sakatlıkları oldu. Ayak tarak kemiğine basıldığı için Gökhan uzun süredir oynayamıyor. Bizim üzerimize geliyorsunuz. Lig TV geçen hafta 3 tane aleyhimize pozisyon gösteriyor. Cenk'in penaltı pozisyonunu göstermediniz. Objektif olmadığınızı söylüyorum. Bazı pozisyonlar gösterilmediği için söyleyeyim istedim."

        BASIN TOPLANTISI

        19 Mayıs Stadı'ndan oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Güneş, 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Maçta ilk yarı eksiklerimize rağmen gol yememeliydik. Maçın tamamına baktığımızda hak ettiğimiz maçta 2 puan bıraktık. Bunun nedeni de ilk yarıdaki düşük tempomuz. Maçın 2. yarısında çok pozisyon bulduk ancak değerlendiremedik. Oyuncularımız istekliydi. Attığımız golden daha net pozisyonları gole çeviremememiz bizi sıkıntıya soktu." diye konuştu.

        Kaçırdıkları gol pozisyonlarını düşündüklerinden 'talihsiz bir gün' geçirdikleri yorumunu yapan Güneş, "Takımımızın iyi olduğunu düşünüyorum. Şartlar ne olursa olsun bugün de rakipten üstündük." ifadesini kullandı.

        Deneyimli teknik adam, Fabricio'nun gol pozisyonundaki hatasına ilişkin soruya, "Sahaya çıkan her oyuncu hata yapabilir. Biz hep beraber gol yedik. Kaleci hata yaptıysa başka oyuncu kurtarmak için çalışmalıdır. Fabricio ile Tolga Zengin gibi bir ayrımımız yok. Bunlar medyada yazılıp çiliyor. Bizim gündemimizde yok. " şeklinde yanıt verdi.

        Herkesin gücü oranında iş yapabileceğini dile getiren Güneş, "Gençlerbirliği de bugün böyle yaptı. Bundan daha doğal bir şey olamaz. İlk yarıda rakibin işini kolaylaştırdık. Oyuna girmekte ve akıcılığı sağlamakta güçlük çektik. Rakibin gelip atamayacağı golü biz yedik." değerlendirmesinde bulundu.

        Güneş, Gökhan Töre'nin transfer haberlerine ilişkin soruya ise şöyle cevap verdi:

        "Gündemimizde öyle bir şey yok. Ocağa kadar kimseyi alamayız, bunu siz de biliyorsunuz. Gündem arıyorsanız bırakalım bunları, futbol nasıl gelişir onu konuşalım. 19 Mayıs Stadı ben oyuncuyken de aynıydı, bugün de aynı, soyunma odasına zor girip çıkıyorsun, devlet birçok ilde statlar yaptı, büyük işler yaptı ama burayı değiştirmedi. Oyuncuyken kullandığımız soyunma odasıyla bugünkü aynı, koltuk bile değişmiyor, yazık günah."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ