Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Fenerbahçe Kardemir Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de 17. kez karşı karşıya gelecek. 12 puanla 5. sırada yer alan Fenerbahçe, rakibi karşısında iyi sonuç alarak üst üste 2. galibiyetini yaşamak istiyor. Peki Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        FENERBAHÇE-KARDEMİR KARABÜKSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor maçı 30 Ekim Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoülu Spor Komleksi'nde Fırat Aydınus'un yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Hakan Yemişken üstlenirken, dördüncü hakem Bülent Birincioğlu olacak.

        FENERBAHÇE İLE KARDEMİR KARABÜKSPOR 17. RANDEVUDA

        Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor, Süper Lig'de yarın 17. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında ligde geride kalan 16 maçtan 11'ini Fenerbahçe, 4'ünü Kardemir Karabükspor kazandı, bir maç da berabere sonuçlandı.

        Fenerbahçe'nin 33 golüne, Kardemir Karabükspor 18 golle yanıt verdi.

        Taraflar ligde en son 2014-2015 sezonunda karşılaştı, Fenerbahçe, İstanbul'da 3-2, Karabük'te de 2-1'lik skorlarla galip geldi.

        FENERBAHÇE, 2. GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

        Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında yarın oynayacağı Kardemir Karabükspor maçını kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor.

        Ligde iki haftalık galibiyet hasretini geçen hafta Atiker Konyaspor'u deplasmanda 1-0 yenerek dindiren sarı-lacivertliler, sahadan 3 puanla ayrılarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

        Haftaya 12 puanla giren Fenerbahçe, Medipol Başakşehir'le zirve ortağı olan Beşiktaş'ın berabere kaldığı haftada puan farkını eritmek için mücadele edecek. Fenerbahçe Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapmasına rağmen 5 haftadır (3 galibiyet, 2 beraberlik) kaybetmiyor.

        Teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki Kardemir Karabükspor ise geçen hafta Medipol Başakşehir'e sahasında 2-0 kaybetti. Fenerbahçe'yle aynı puana sahip Karadeniz ekibi, Kadıköy deplasmanında iyi bir sonuç almak için sahaya çıkacak.

        Fenerbahçe ile Kardemir Karabükspor arasında yarın saat 19.00'da Ülker Stadı'nda oynanacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

        FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

        Fenerbahçe'de 3 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Kardemir Karabükspor maçında forma giyemeyecek.

        Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Jose Fernandao, Gregory van der Wiel ve Ozan Tufan yarınki karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.

        MEHMET TOPAL SARI KART CEZA SINIRINDA

        Fenerbahçe'de Mehmet Topal, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 8 haftada 3 sarı kart gören Mehmet, Kardemir Karabükspor karşısında da sarı kartla cezalandırılması durumunda gelecek hafta Akhisar Belediyespor deplasmanında oynayamayacak.

        FENERBAHÇE KADIKÖY'DE SIKINTI YAŞIYOR

        Fenerbahçe, diğer sezonların aksine bu sezon iç saha maçlarındaki kötü performansıyla dikkati çekiyor.

        Son yıllarda Kadıköy'de rakiplerine zor puan veren Fenerbahçe, bu sezon ise 4 iç saha maçında sadece 1 kez kazanabildi.

        Bu 4 maçta sadece Gaziantepspor'u yenen sarı-lacivertliler, Kayserispor ve Aytemiz Alanyaspor'la berabere kalıp Bursaspor'a ise yenildi.

        Fenerbahçe, Süper Lig'de sahasında oynadığı son 5 maçta ise kalesini gole kapatamadı. Sarı-lacivertliler, geçen sezonun 31. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 3-0 yendikten sonra oynadığı 5 maçta da gol yedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ