Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old İsmail Kartal: Galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında kendi sahasında konuk ettiği Osmanlıspor'u 3-1 mağlup eden Gaziantepspor'da Teknik Direktör İsmail Kartal, güçlü rakipleri karşısında elde ettikleri galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan tecrübeli çalıştırıcı, Osmanlıspor karşısında önemli bir galibiyet elde ettiklerini dile getirdi.

        "TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUM"

        Ligin 8. haftasında kendi sahalarında Kayserispor karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını hatırlatan İsmail Kartal, "Oyuncularım Osmanlıspor maçına iyi konsantre oldular. Çok sıcak bir havanın yanı sıra sert zeminde futbol oynadık. Hafta boyunca oyuncularıma özellikle ikinci bölgede sıkı durmamızı söyledim. Öndeki hızlı oyuncularımızla sonuca gitmek istedik. Devre arasında da bunu konuştuk. Taktiksel anlamda verdiğim stratejileri eksiksiz uyguladıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Konuştuğumuz gibi yaptık. Rakibi bekleyip üzerimize gelmesini sağladık ve arkada bulduğumuz boşluklarla sonuca gittik. Bugün istediğimiz sonucu aldık. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum" dedi.

        "İLHAN PARLAK TARAFTARA KENDİNİ KABUL ETTİRDİ"

        Osmanlıspor maçı öncesinde Nabil Ghillas ile Muhammed İldiz'in sakatlık problemleri olduğunu belirten İsmail Kartal, "Maçtan önce Ghillas ve Muhammed'in sakatlık durumları vardı. Nabil Ghillas'ın sakatlığı vardı maç öncesi test ettik olmadı. Birkaç maça İlhan ile başlamak zorundaydık. İlhan bu takımın oyuncusu, çok özverili, çok karakterli bir oyuncudur. Bugün kendisi attığı golle kendini taraftarlara kabul ettirip, taraftarı mutlu etmiştir. İlhan'ı ve bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Sonuçta biz bir takımız. Her oyuncu diğerinin yerine oynayabilir, biz sadece Gaziantepspor'un başarısı için mücadele ediyoruz. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ