Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa, çıkışını sürdürmek istiyor. Rakip Aytemiz Alanyaspor - Kasımpaşa Haberleri

        Ligin 8. haftasında Osmanlıspor'u deplasmanda 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza atan lacivert-beyazlılar, teknik direktör Kemal Özdeş yönetiminde çıktığı son 4 resmi karşılaşmada 3 galibiyet, bir beraberlik elde etti.

        Süper Lig'in 6. haftasında sahasında Kayserispor'u 3-1 mağlup eden Özdeş'in öğrencileri, ardından yine evinde Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'u 2-0'la geçerek yoluna devam eden İstanbul temsilcisi, ligde topladığı 8 puanla 15. basamakta yer alıyor.

        Ligde çıktığı son 4 mücadelede 3 mağlubiyet ve bir beraberlik alan teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetimindeki Aytemiz Alanyaspor ise aynı puan ile 16. sırada bulunuyor.

        Kasımpaşa ile Aytemiz Alanyaspor arasında saat 20.00'de Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

        ALANYASPOR'UN DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK

        Kasımpaşa'ya konuk olacak Aytemiz Alanyaspor'un ilk kez yer aldığı Süper Lig'de henüz deplasman galibiyeti bulunmuyor.

        Süper Lig'de ilk hafta deplasmanda Beşiktaş'a 4-1 mağlup olan Antalya temsilcisi, 5. haftada Adanaspor'a 3-2 yenildi. İlk deplasman puanını 3. hafta Ankara'da Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalarak alan Aytemiz Alanyaspor, 7. hafta da ise Fenerbahçe önünde Kadıköy'den 1-1'lik sürpriz bir sonuçla ayrıldı.

        Oynadığı 4 deplasman müsabakasında rakip fileleri 4 kez havalandıran turuncu-yeşilliler, kalesinde ise 8 gol gördü.

        SÜPER LİG'DE İLK KARŞILAŞMA

        Kasımpaşa ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşma, bu iki takımın Süper Lig'deki ilk müsabakası olacak.

        Daha önce 2. Lig'de iki kez karşılaşan taraflar, bir de hazırlık maçı oynadı. Kasımpaşa, bu üç karşılaşmadan da galip ayrıldı

        CEZA SIRINDA 3 OYUNCU

        Kasımpaşa'da, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesinde 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

        Lacivert-beyazlılarda, ligin geride kalan haftalarında 3 sarı kartı bulunan Kenneth Otigba, David Pavelka ve Adem Büyük, yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde, 10. haftada Atiker Konyaspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakacak.

        İstanbul temsilciside ayrıca, sakatlıkları bulunan Loret Sadiku, Bangaly Koita ve Franck Etoundi'nin de yarın Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giymeleri beklenmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ