Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Bülent Yavuz'dan Fırat Aydınus'a: "Ne gördün de penaltı çaldın?" - Futbol Haberleri

        İşte Bülent Yavuz'un açıklamaları...

        "Fırat Aydınus iki maç yönetince 'oh be, kendini buldu' diyoruz ama üçüncü maçında bütün duygularımızı ve düşüncelerimizi alt üst ediyor. Çok kolay geçmesi beklenen maçı, verdiği penaltı kararıyla adeta tersine çevirdi. 'Ne gördün de penaltı çaldın?', anlamak mümkün değil.

        1 hafta öncesini hatırlayın, Galatasaray-Trabzonspor maçının sonlarına doğru Podolski'ye ceza alanı içerisinde Trabzonsporlu Mustafa Yumlu bir hava topunda benzer hareketin aynısını yapmıştı. Orada Aydınus penaltıyı vermedi, biz de 'aferin, iyi yaptın, penaltı değildi' dedik ve destekledik. Aradan 6 gün geçmiş, vermediği penaltıyı bu kez Fenerbahçe-Karabük maçında veriyor. Yani anlamak mümkün değil.

        Penaltıdan sonra Karabüklü oyuncuların ruh hali ve psikolojisi bozuldu. Kural dışı oynamaya başladılar. Hakem haklı olarak sarı kartlarına başvurdu. Ama bu doğru hakemlik değil ki... İyi bir yönetici olsa, golden sonra topa yakın olup olası kural dışı müdahaleleri engelleyebilirdi. Oyuncu yaptıktan sonra ikinci sarı kartı göstermek çok kolaycılık bence.

        Yani Aydınus kariyerine, tecrübesine ihtiyaç duyulduğu bu sezonda bana göre konsantrasyon ve motivasyondan uzak olarak maç yönetmeye çalışıyor, bu da hatalar yapmasına sebep oluyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ