Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Çağrılar yanıt bulmadı, stat yine dolmadı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe taraftarının futbola olan küskünlüğü devam ediyor... Sarı-Lacivertliler geçen hafta deplasmanda Atiker Konyaspor’u yenerek ligdeki umutlarını tazelemiş, ardından da başkanlığa adaylığını açıklayan Ali Koç, “Tribünün bu hali kabul edilebilir değil. Şartlar ne olursa olsun, sezon yeni başlıyormuş gibi hepimizin çubukluya sahip çıkmamız lazım. Sonuçta hepimizin ortak sevdası paydaşı çubuklu” diyerek taraftarı maça çağırmıştı. Sonrasında başkan Aziz Yıldırım da Fenerbahçe Dergisi’ndeki yazısında taraftara seslenerek, “Fenerbahçe taraftarı asla takımına küsmez, iyi günde kötü günde daima takımına sahip çıkar. Her türlü şartta tribünleri doldurarak, 12. adam olarak rakiplerimize karşı takımımızla olmanızı sizlerden önemle rica ediyorum” çağrısını yapmıştı.

        F.Bahçe’nin yapılacak ilk kongresinde başkan adayı olacağını açıklayan Ali Koç ile Sadettin Saran da karşılaşmayı Kadıköy’de takip etti.

        10 BİNE YAKIN SEYİRCİ

        Sarı-Lacivertli camianın iki önemli isminin bu çağrıları dün yanıt bulmadı. Fenerbahçeli taraftarlar, Kardemir Karabükspor maçında da takımlarını yanlız bırakırken Ülker Stadı’nın tribünlerinde büyük boşluklar oluştu. Karşılaşmayı sadece 14 bin 283 taraftar izledi.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ