Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kemal Özdeş: "Kazanma alışkanlığımızı sürdürmeliyiz" - Kasımpaşa Haberleri

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, Fenerbahçe karşılaşmasından sonra takım savunmasına vurgu yaptığını belirterek, "Oynadığımız tüm maçlarda sıralama ve puana bakmaksızın iyi futbol ortaya koyduk. Maçtan önce bu oyunu sürdürememe kaygısını taşıdım ve bunu futbolcularımla paylaştım. Kötü oynarken 2-0 öne geçtik. Rakibimizin pas bağlantılarını kapatamadık. Oyuncularıma top rakipteyken oyunu cesaretle oynamamız gerektiğini söyledim." ifadelerini kullandı.

        İki takımın da lig sıralamasında aynı puanda olmasının, puanı daha çok ön plana çıkaran bir karşılaşma oynanmasına sebep olduğunu ifade eden Özdeş, şöyle konuştu:

        "Rakibimiz de bu maçta puan alacak bir oyun ortaya koydu. Kazanma alışkanlığımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bu maçtan almamız gereken dersler var. Her zaman bu kadar şanslı olamayabiliriz. Eski oyunumuzu sürdürmemiz gerekecek. Yarında itibaren önümüzdeki hafta oynayacağımız karşılaşmaya hazırlanacağız. Umarım bu kazanma coşkusunu daha planlı oyunla birleştiririz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ