Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş-Napoli maç saati 20:45'te - Futbol Haberleri

        Beşiktaş-Napoli mücadelesi bugün saat 20.45’te oynanacak. Türkiye’de bu yıl kış saati uygulamasına geçilmemiş olması nedeniyle Şampiyonlar Ligi’nin klasik başlangıç saati olan 21.45 yerine mücadele 20.45’te start alacak.

        GENÇ TAKIMDAMAÇ SONRASI KAVGA

        Beşiktaş - Napoli, UEFA Youth Legue maçının bitiş düdüğüyle beraber saha karıştı. İki takımın genç oyuncuları birbirine girerken, hakemler ve teknik direktörler ayırmakta güçlük çekti.

        İLK MAÇTA NE OLMUŞTU?

        İtalya'da oynanan ilk maç 3-2skorla tamamlanmış ve Beşiktaş zorlu rakibinden deplasmanda zor bir 3 puan çıkarmıştı. Dakika 12'de Adriano'nun golüne İtalyan ekibi 30'uncu dakikada Dries Mertens ile cevap vermişti. Gol sevinci çok sürmeden 38. dakikada Vincent Aboubakar sahneye çıkmış ve Beşiktaş'ı 2-1 öne geçiren golü atmıştı.

        İlk yarıyı 2-1 önde kapatan temsilcimiz Beşiktaş ikinci yarıya aynı kadroyla çıktı.Çekişmeli maçın 69. dakikasında Manolo Gabbiadini'nin golüyle Napoli skoru 2-2'ye getirse de dakika 86'da Vincent Aboubakar kendisinin 2, takımının 3. golünü atarak son sözü söylemişti.

        CANER ERKİN VE TALİSCA SAKAT

        Beşiktaş'ın bu hafta içinde aldığı sakatlık haberleri takımı endişeye düşürdü. Ligin 8. haftasında Caner Erkin'in sakatlık şokunu atlatamadan 9. haftada da Talisca'nın ayağının kırılmasıyla şok üstüne şok yaşandı.

        MUHTEMEL 11'LER

        NAPOLI :Reina, Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam, Allan, Jorginho, Hamsik, Callejon, Mertens, Gabbiadini

        BEŞİKTAŞ :Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Tolgay, Quaresma, Olcay, Oğuzhan, Aboubakar

        STAT: Vodafone Arena

        SAAT: 20.45

        YAYIN: TRT 1 & AKSAM.COM.TR

        HAKEM: Mark Clattenburg

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ