Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Mancester United'ı gözüne kestirdi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe’de Manchester United ile oynanacak zorlu 90 dakika için geri sayıma geçildi... Teknik direktör Dick Advocaat ve yardımcıları bu önemli maçla ilgili olarak tüm plan ve programlarını yapıp talebelerini ona göre hazırlıyorlar. Hollandalı hocaların kafasındaki plan ise sahaya kesinlikle defansif değil ofansif yönü yüksek bir takım çıkarmak. Önce Atiker Konya, ardından da Kardemir Karabükspor maçlarıyla yakalanan coşkunun sürmesini isteyen tecrübeli hoca bunun için de maç boyunca sahada basan ve gol kovalayan bir ekip kuracak. Kafasında bazı sorular olmasına rağmen teknik direktör Dick Advocaat’ın düşüncesinin ofansif oyundan yana olduğu öğrenildi.

        TRİBÜNLERİN DOLACAK OLMASI MUTLU ETTİ

        Teknik direktör Dick Advocaat’ın böylesine önemli bir rakip karşısında hücum futbolunu benimseyen bir anlayışla sahaya çıkmak istemesinin en büyük sebebi ise bu maçta tribünlerin tıka basa dolacak olması. Bu fırsatı kaçırmak istemeyen Hollandalı çalıştırıcı takımına oynatacağı etkili futbolla tribünlerin gönlünü alıp taraftarları mest etmek istiyor. Ve Advocaat bu konuyla ilgili olarak kısa ve net konuşuyor: “Yenilsek de oynadığımız futbolla taraftarın gönlünü kazanalım.”

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ