Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe 10 numara için kimi transfer edecek? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, aradığı on numaraya adım adım yaklaşıyor.

        2

        Yönetim, teknik direktör Dick Advocaat'ın verdiği listedeki isimleri tek tek araştırıyor.

        3

        Fotomaç'ın haberine göre, bu isimlerden biri de Brezilya Milli Takımı'nın yıldızlarından Oscar Dos Santos Emboaba Junior...

        4

        Chelsea'nin 2012'de 25 milyon sterlin'e (yaklaşık 27.7 milyon euro) Brezilya ekiplerinden İnternacional'den transfer ettiği 25 yaşındaki futbolcu, bugünlerde Premier Lig ekibinde gözden düşmüş durumda.

        5

        Chelsea'nin 2012'de 25 milyon sterlin'e (yaklaşık 27.7 milyon euro) Brezilya ekiplerinden İnternacional'den transfer ettiği 25 yaşındaki futbolcu, bugünlerde Premier Lig ekibinde gözden düşmüş durumda.

        6

        Takımı Liverpool'a 2-1 yenildikten sonra 3-4-3'e dönen Conte, Oscar'ı artık ilk 11'de düşünmüyor.

        7

        Son 5 maçta sadece 10 dakika görev alan sambacı, umutlarını tamamen yitirirken, devre arasında ayrılma planları yapıyor.

        8

        Fenerbahçeli yöneticilerin, Oscar'ı kiralamak için bir süredir Chelsea'li yetkililerle görüşme halinde oldukları öğrenildi.

        9

        Sarı-lacivertlilerin, çok düşük bir kiralama bedeli ve oyuncunun yarı yıllık alacakları karşılığında bu bomba transferi gerçekleştirmeye çalıştığı kaydedilirken, görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Oscar'ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı, Chelsea'nin ikna olması halinde Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğunu bildirdiği belirtildi.

        10

        Oscar'ın da bu transfere yeşil ışık yaktığı, Chelsea'nin ikna olması halinde Fenerbahçe'ye gelmeye hazır olduğunu bildirdiği belirtildi.

        11

        F.Bahçe, Chelsea'de Oscar gibi gözden düşen Fabregas'ı da bir ara gündemine almıştı.

        12

        Chelsea'de on numarasız yeni sistemle iyi sonuçlar alan teknik direktör Conte'nin, Oscar'ın devre arasında ayrılmasına onay vereceği konuşuluyor.

        13

        Takımı atağa kaldırma yetenekleri ve attığı şık gollerle üst düzey bir yıldız olan Oscar, teknik kapasitesi ve sürati ile de öne çıkıyor.

        14

        Kendine güveni, hızlı karar verebilmesi, onu ayrıcalıklı kılan diğer artıları arasında gösteriliyor.

        15

        Öte yandan Fenerbahçe-Manchester United maçı öncesi Ada basınında çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

        16

        TalkSport radyosundaki 'Avrupa Kupaları' isimli programda; Fenerbahçe'nin, Bastian Schweinsteiger'i ManU'dan istediği ileri sürüldü.

        17

        Programın yorumcusu, Alman panzerinin Chelsea'nin Avrupa kupaları listesinde adı olmadığı için İstanbul'a gitmeyeceğini ama menajeri Robert Schneider'in bu önemli yolculukta yer alacağını dinleyenlerine duyurdu.

        18

        Fenerbahçe'nin, Alman milli yıldız için de formülü kiralık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ