Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Avcı: "Milli takım arasına lider girmek istiyoruz" - Rams Başakşehir Haberleri

        Turuncu-lacivertli takımın, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdullah Avcı, "Ligin en değerli takımlarından biri ile oynayacağız. Geçen haftaki maçı kapattık, Galatasaray maçına çalışıyoruz. Galatasaray maçı bittikten sonra tekrar milli takım arası var, buradan onlara da başarılar diliyorum. Bundan önceki iki milli takım arasına lider girdik. Umarım cuma akşamı alacağımız iyi bir sonuçla da tekrar lider girip, bu arayı iyi değerlendirmeyi düşünüyoruz. Umarım planladıklarımızın karşılığını alırız." diye konuştu.

        Avcı, ligin en az gol yiyen takımlarından ikisinin karşı karşıya gelecek olmasıyla ilgili olarak ise şu ifadeleri kullandı:

        "Bizim oynadığımız maçlar genel anlamda iyi gidiyor. Bunun sonuç ve istatistik anlamda geri dönüşlerini alıyoruz. Galatasaray ile Türk Telekom Arena’da oynadığımız maçlar gollü geçti. Yanlış hatırlamıyorsam son 2 maç 2-2 ve 3-3 bitti. İki tane iyi, kaliteli takım. Burada bireysel oyuncu zenginliği rakibin daha fazla biz bunu oyun kalitesi ve planı ile yenmeye çalışacağız. Başakşehir Futbol Kulübü her maça kazanma duygusu ile çıkıyor bunun için de bir takım planları var. Bu kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyoruz."

        "3 SENE ÖNCE GALATASARAY'I YENDİĞİMİZDE DE EPUREANU YOKTU"

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, cezası nedeniyle forma giyemeyecek Epureanu'nun önemli bir oyuncu olduğunu ancak her zaman takımını bir bütün olarak düşündüğünü belirtti.

        "Epureanu devamlı oynayan ve önemli bir oyuncumuz" diyen Avcı, şöyle devam etti:

        "Takımı bütün olarak düşünmemiz gerekiyor. 3 sene önce Galatasaray’ı yendiğimizde de Epureanu yoktu. Orada ve onun önünde oynayacak oyuncu da bizim düzenimizi son derece iyi biliyor. Bugünün futbolunda sol ayak, sol stoper son derece önemli. Ancak plan aynı şekilde devam edecek."

        "CENGİZ'İN ÇOK GÜNDEME GELMESİNİ İSTEMİYORUM"

        Abdullah Avcı, bu sezonki performansıyla ön plana çıkan 19 yaşındaki genç oyuncusu Cengiz Ünder'in henüz yolun başında olduğunu vurguladı. Cengiz'le ilgili kısa sürede gerekli adımlar attıklarını dile getiren Avcı, şunları kaydetti:

        "Cengiz'in çok gündeme gelmesini, konuşulmasını istemiyorum. Kısa sürede ona gerekli adımları attık o da son derece gerekli ve doğru adımlar attı. İyi çalışıyor, insan kalitesi yüksek. Sadece futbol ile ilgili değil hayatla da ilgili kendisini geliştirmesi gerekiyor. Onunla ilgili kulübümüzün de planları var. Çalışmasının ve kendisini geliştirmesinin de karşılığını makul zaman içerisinde alacaktır."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ