Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Yiğit İncedemir: "Adım adım Süper Lig'e gidiyoruz" - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Sivasspor'u yeniden Süper Lig'e çıkaracaklarını belirten Yiğit İncedemir, gruplarının en iddialı ve hırslı takımlarından biri olduklarını rakiplerinin de bildiğini vurgularken şunları söyledi:

        "Çok iyi bir takımız. Burada gerçekten aile gibiyiz. Hiçbir sorunumuz, sıkıntımız yok. El birliğiyle Sivasspor olarak her şeyin üstesinden gelebiliriz. Bunu canı gönülden söylüyorum. Takım arkadaşlarım da her şeyin farkında. Sivasspor olarak çok daha iyi olacağız. Buna herkes inansın, güvensin."

        "ZOR BİR MAÇ OLACAK"

        Bu hafta oynayacakları Elazığspor maçına da değinen Yiğit İncedemir, rakiplerinin de iyi bir takım oldtuğumnu hatırlatırken şöyle konuştu:

        "Zor bir maç olacak. Ancak biz mutlak galibiyet için sahada olacağız. Rakibimiz de galibiyet için sahada olacak ve çok güzel bir maç olacağından eminim. Çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Durmadan, yoğun antrenman programıyla çalışıyoruz. İnşallah Pazar günü kendi evimizde 3 puan alıp camiamızın yüzünü güldürürüz. Tüm taraftarımızı pazar günü stadımıza bekliyoruz."

        "BORCUMUZ VAR"

        Sivasspor'u Süper Lig'e çıkaracaklarına inandıklarını da sözlyerine ekleyen Yiğit İncedemir, şöyle devam etti:

        "Bizim Sivas camiasına bir borcumuz var. Sivasspor'u yeniden hep beraber el birliğiyle genci, yaşlısıyla yeniden Süper Lig'e çıkaracağız. Bunu yapabilecek güçteyiz. Yönetim olsun, teknik heyet olsun ve biz futbolcular olalım her şeyin farkındayız. Yeniden takımımızı hak ettiği yere ulaştıracağız. Buna gerçekten inanıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ