Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İngiliz basınından Fenerbahçe-Manchester United yorumları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. hafta maçında sahasında İngiltere'nin Manchester United takımını 2-1 mağlup etmesi, İngiliz basınında geniş yankı buldu.

        2

        The Telegraph gazetesi, Fenerbahçe'nin iki muhteşem golle Manchester United'ı mağlup ettiğini belirtirken, İngiliz ekibin itibarında yine bir çöküş yaşandığını vurguladı.

        3

        Gazete, Fenerbahçe'nin galibiyeti hak ettiğini de yazarken, Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun maç sonrası yaptığı şu açıklamalara yer verdi:

        4

        "Onlar kazanmayı hak etti. 2. dakikada yediğimiz golün ardından konsantrasyon sorunu yaşadık. İkinci golden sonra bir reaksiyon gösterdik."

        5

        "Farklı bir sonuçla da ayrılabilirdik fakat fazlasını hak ettiğimizi düşünmüyorum. Futbolda maksimum seviyede oynamanız gerekiyor."

        6

        "Bu nedenle onlar kazanmayı hak etti. Onlar Şampiyonlar Ligi finalinde, biz ise hazırlık maçında gibi oynadık."

        7

        Mirror gazetesi de, Sow'un harika golünün Manchester United'a şok yaşattığını vurgulayarak, Kırmızı Şeytanlar'ın İstanbul'da sönük kaldığını belirtti.

        8

        Gazete, Fenerbahçe'nin formda ismi Lens'in de kendisini Sarı-lacivertli takıma kiralık gönderen Sunderland'e ne kaçırdıklarını gösterdiğini yazdı.

        9

        BBC, Fenerbahçe'nin iki harika golle Manchester United'ı mağlup etmeyi başardığını ifade ederken, Moussa Sow'u maçın adamı seçti.

        10

        The Sun, Wayne Rooney'nin son dakikalarda attığı golün, Manchester United'ın Fenerbahçe'ye yenilmemesi için yeterli olmadığını yazdı.

        11

        Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Manchester United'ı 2-1 yenmesi İsveç basınında da büyük ses getirdi.

        12

        Yüksek tirajlı Aftonbladet Gazetesi sürmanşetinde "Zlatan maça kavga için çıkmış başlığını kullandığı haberinin alt başlığında da, Moussa Sowun röveşata ile attığı golle Fenerbahçenin maça iyi bir başlangıç yaptığını belirtti.

        13

        Haberin devamında, "Ibrahimovic 29. dakikada oyuna girdi. Kabaca bir hareketle Danimarkalı yıldız oyuncu Simon Kjaer'in boğazını sıktı." ifadeleri kullanıldı.

        14

        Maçı Fenerbahçenin üstün bir oyunla kazandığı hatırlatılırken, UEFA'nın görüntüleri inceledikten sonra Ibrahimovice ağır bir ceza verebileceği kaydedildi.

        15

        Expressen Gazetesi de maça geniş yer ayırırken, "Ibrahimovic'e ceza riski" başlığı ile haberi okurlarına duyurdu.

        16

        Haberde Sow'un röveşata ile gecenin en güzel golünü attığı vurgulandı.

        17

        Ayrıca "Ibrahimovic 29. dakikada kavga için oyuna girmiş gibi Simon Kjaer'ın boğazını sıktı. Seyirci top ayağına geldiğinde Ibrahimovic'i ıslıkladı" ifadelerine yer verildi.

        18

        Manchester United'ın tarihinin en kötü günlerini yaşadığı kaydedilirken, Fenerbahçenin ise iyi oyununa dikkat çekildi.

        19

        Kanal 9 maçı şifresiz olarak canlı verirken, karşılaşmayı anlatan spiker Fenerbahçenin, Manchester Unitedın attığı gole kadar üstün oynadığını söyledi.

        20

        THE SUN: Mourinho'nun yıldızları İstanbul'da uyudu. 'Gırtlakçı' oyuncular eve mağlup dönüyor.

        21

        DAILY TELEGRAPH: Mourinho, artık oyuncuları için gözyaşı dökecek noktaya geldi.

        22

        MIRROR: İstanbul'da Mourinho, oyuncularına fena köpürdü ama sahada rakibin ümüğünü sıkan oyuncuları vardı.

        23

        DAILY MAIL: Mourinho dostça bir maç oynadıklarını söylüyor. Önündeki kızgın boğayı bile görmemiş.

        24

        DAILY EXPRESS: Mourinho'nun adamları estetik bir rövaşatayla çöktü. Bu son darbe sonrası nasıl ayağa kalkacaklar? Yaz dönemindeki hazırlık maçlarındaki gibi oynadılar.