Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Coredon Alanyaspor Aytemiz Alanyaspor Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 8 puanla 16. sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor, 11 puanla 9. sırada bulunan Gaziantepspor'u evinde konuk edecek. Peki Aytemiz Alanyaspor-Gaziantepspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        AYTEMİZ ALANYASPOR-GAZİANTEPSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 10. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Gaziantepspor karşılaşacak. Aytemiz Alanyaspor-Gaziantepspor maçı 05 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak. Alanya Oba Stadyumu'nda Volkan Bayarslan'ın yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Bayarslan'ın yardımcılıklarını Arkın Akgöl ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Çağatay Şahan olacak.

        LİGDE İLK KEZ

        Gaziantepspor, Aytemiz Alanyaspor karşısında Süper Lig tarihinde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki takım da daha önce 2007-2008 yılında Türkiye Kupası grup mücadelesinde karşı karşıya gelmiş ve kırmızı-siyahlılar, rakibini 3-0 mağlup etmişti.

        DEPLASMANDA GALİBİYETE HASRET

        İsmail Kartal'ın öğrencileri, Aytemiz Alanyaspor'a karşısında deplasmandaki 11 maçlık galibiyet hasretini de dindirmek istiyor. Kırmızı-siyahlı ekip deplasmanda oynadığı son 11 resmi maçta 5 beraberlik alırken de 6 da mağlubiyet aldı. Ayrıca Gaziantep ekibi bu sezon ligde topladığı 11 puanın sadece ikisini deplasman maçlarında kazandı.

        GAZİANTEPSPOR'DA 3 EKSİK VAR

        Öte yandan Gaziantepspor'da son haftaların formda isimleri Nabil Ghilas, Muhammed Fatau'nun ve Orkan Çınar sakatlıkları nedeniyle zorlu karşılaşmada forma giyemeyecekler. Osmanlıspor maçının 33. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan Muhammed İldiz'in durumunun ise maç saatinde netlik kazanması bekleniyor.

        STADYUM KONUMU

        Harita

        "Alanya'nın turuncu-yeşilli futbol kulübü olan Alanyaspor, maçlarını 10.842 kişilik Alanya Oba Stadyumu'nda oynamaktadır.2015-16 sezonunda 1. Lig'de mücadele eden Alanyaspor, play-off maçları sonucu 2016-17 sezonunda Süper Lig'de mücadele etmeye hak kazandı."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ