Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Kardemir Karabükspor-Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında ligin 6. sırasındaki Kardemir Karabükspor, ligin 4. sırasında bulunan Bursaspor'u evinde ağırlıyor. Bursaspor puan cetvelinde 4. sıradan düşmek istemiyorken, Karabükspor da 5. sıraya oturmak istiyor.Peki Karabükspor-Bursaspormaçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Maçın detayları haberimizde..

        KARABÜKSPOR - BURSASPORMAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Yeşil beyazlılar, ligin 10. haftasında 6. sıradaki Karabükspor'a konuk oluyor. 5 Kasım Cumartesi günü saat 16:00'da yayınlanacak olan maç naklen Lig TV ekranlarında olacak. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak olan maçı Barış Şimşek yönetecek.

        BURSASPOR SERİYE DEVAM ETMEK İSTİYOR

        Bursaspor, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Karabükspor'u mağlup ederek, galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyor. Spor Toto Süper Lig'in ilk 9 haftasında 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek 19 puan toplayan ve 4. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 10. hafta mücadelesinde bugün Karabükspor ile karşılaşıyor.

        SON MAÇI BURSASPOR 7-1 KAZANMIŞTI

        Karabükspor ile Bursaspor arasında Süper Lig'de oynanan son maç 7-1'lik Bursaspor galibiyeti ile sonuçlanmıştı. Bu müsabaka Karabükspor'un Süper Lig tarihinde en fazla gol yediği maç olarak tarihe geçmişti.

        BURSASPOR'DA EMRE, FURKAN VE SİVOK YOK

        Yeşil-beyazlılarda, bir süredir forma şansı bulamayan ve son oynanan Atiker Konyaspor karşılaşmasında da kadroya dahil edilmeyen isimlerden Tomas Necid, Karabük kafilesinde de yer almazken, Sercan Yıldırım ise takımla birlikte çalıştı.

        İKİ EKİBİN 17. RANDEVUSU

        İki ekip bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 17. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan karşılaşmalarda Bursaspor, 8 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Karabükspor ise 6 müsabakada gülen taraf oldu. Ev sahibi ekip Karabükspor, ligde Bursaspor ile oynadığı son 7 karşılaşmada 6 mağlubiyet alırken, yalnızca 1 mücadelede sahadan 3 puanla ayrıldı.

        KARABÜKSPOR BAŞKANI HİKMET FERİDUN TANKUT: HEDEF LİGDE KALMAK

        Kardemir Karabüksporun başkanı Hikmet Ferudun Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mütevazı bir Anadolu kulübü olduklarını, demir ve çelik işçisinden elde edilen gelirlerle mücadele etmeye çalıştıklarını söyledi.

        Süper Ligden 3 defa düştüklerini ve 4 defa yeniden yükseldiklerini belirten Tankut, "Bu defa asansör takım olmamak adına sağlam adımlar atıyoruz. Bu sezon önümüze hedef olarak ligde kalmayı koyduk. İlk amacımız lige tutunabilmek. Bütçemiz ve gelirlerimiz doğrultusunda sezona yeni bir ekiple başladık. Göze zevk veren bir futbol oynayan ekip yaratmak için çalıştık. Bunu da başardığımızı oynadığımız 9 maçta gösterdik. Rakibe bakmadan sahaya kendi oyunumuzu yansıtıp, galibiyet almak için canla başla savaşıyoruz." diye konuştu.

        Oynadıkları maçların 5'ini kaybettiklerini hatırlatan Tankut, şöyle devam etti:

        "Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliğine kaybettik. Zaten ligde kalma hedefi olan bir ekibin rakipleri değil bunlar. Çaykur Rizespor, Antalyaspor, Trabzonspor ve Adanasporu da yendik. Oynadığımız maçlarda sahadan hiç beraberlikle ayrılmadık. Bu da her maça kazanma arzusuyla çıktığımızı gösteriyor. Amacımız iyi futbol oynayarak galip gelmek ve iyi futbol izlettirerek daha çok taraftarı tribünlere çekebilmek. Bunu sezon sonuna kadar sürdüreceğiz."

        Tankut, bu sezon ligde kalarak gelecek sezonlarda daha iyi işler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

        BURSASPOR KARABÜK'E GİTTİ

        Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında bugün deplasmanda Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak Bursaspor, Karabüke gitti.

        Özlüce Tesislerinde dün son çalışmasını yaptıktan sonra sabah erken saatlerde toplanan yeşil-beyazlı kafile, buradan otobüsle Karabüke hareket etti.

        Teknik direktör Hamza Hamzaoğlunun 18 kişilik oyuncu kadrosunda kart cezalısı Ricardo Faty ile sakatlıkları süren Emre Taşdemir, Furkan Özçal ve Tomas Sivok yer almadı.

        Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde Karabükte bir çalışma yaparak otelde kampa girecek.

        MUHTEMEL 11'LER

        KARDEMİR KARABÜKSPOR:Ahmet Şahin- Hakan, Dany, Barış, Latovlevici, Lazarevic, Skulason, Poko, Serdar, Tanase, Yatabare

        BURSASPOR:Harun- Serdar Kurtuluş, Şamil Çinaz, İsmail, Aziz Behich, Merter, Jorquera, Del Valle, Batalla, John, Deniz Yılmaz

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ