Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Antalyaspor - Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Ligin 17. sırasında bulunan Antalyaspor, evinde 11 puanla 9. sırada bulunan Ankara temsilcisi Gençlerbirliği'ni ağırlıyor. Antalyaspor, düşme hattından kurtulmak için Gençlerbirliği'ne karşı kazanamak zorunda. Peki Antalyaspor-Gençlerbirliği maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın tüm detayları..

        ANTALYASPOR - GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Geçtiğimiz hafta deplasmanda Kayserispor'u evinde 1-0'la devirenAntalyaspor'un, küme düşme hattından kurtulmak için mutlaka kazanması gerekiyor.Antalyaspor - Gençlerbirliği maçı 5 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 19:00'da Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

        ZORLU MÜCADELEYİ ÜMİT ÖZTÜRK YÖNETECEK

        Antalya Stadyumu'nda oynanacak Antalyaspor - Gençlerbirliği maçını Ümit Öztürk yönetecek. Ümit Öztürk'e Kerem Ersoy, Osman Gökhan Bilir ve Özkan Çeliker eşlik edecek.

        İKİ TAKIMIN 55. RANDEVUSU

        Gençlerbirliği ile Antalyaspor bugün 55. kez karşı karşıya gelecek.

        Başkent ekibi, Antalyaspor ile oynadığı 54 maçın 17'sinde kazanan taraf olurken, 21 karşılaşmada kırmızı-beyazlılara mağlup oldu.

        Rakipler arasındaki 16 karşılaşma berabere sonuçlanırken kırmızı-siyahlı takım, 54 maçta 75 gol attı, kalesinde 72 gol gördü.

        LİGDE EŞİTLİK

        Kırmızı-siyahlı ekip, Antalyaspor ile ligde oynadığı 40 maçın 15'ini kazandı, 15'ini kaybetti.

        Ligde Antalyaspor ile 10 maçta sahadan 1 puanla ayrılan Gençlerbirliği, 40 maçta 65 kez Antalyaspor filelerini havalandırırken, 58 kez yediği gol sonrası meşin yuvarlağı başlama noktasına taşıdı.

        Gençlerbirliği, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 20 lig maçının sadece 4'ünde sahadan 3 puanla ayrıldı.

        Antalya deplasmanında 8 kez berabere kalan 8 maçta da puan alamayan kırmızı-siyahlı takım, 20 maçta rakibine 31 gol attı, 36 gol yedi.

        ANTALYASPOR BAŞKANI ALİ ŞAFAK ÖZTÜRK: 6 PUAN ÇABUK KAPATILABİLİR

        Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, ligde puan cetvelinde 5. sıra ile aralarında 6 puan fark olduğunu, alacakları birkaç iyi sonuçla farkın kapatılabileceğini belirtti.

        Öztürk, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda 1-0 kazandıkları Kayserispor maçının bir dönüm noktası olduğunu ifade etti. Antalyaspor için ligin yeni başladığını vurgulayan Öztürk, artık tamamen yeni bir sayfa açtıklarını söyledi.

        İç sahadaki Gençlerbirliği maçında taraftarlarının desteğine ihtiyaçları olduğunun altını çizen Öztürk, "Beşinci sırayla aramızda 6 puan fark var. Alınacak birkaç pozitif sonuçla aradaki fark çok çabuk bir şekilde kapatılabilir. Kayserispor maçında şeytanın bacağını kırdık. Bundan sonrası için de takımımıza inanıyoruz. Taraftarlarımız takıma inanıyorsa Gençlerbirliği maçıyla bunu göstersinler ve o stadı doldursunlar." diye konuştu.

        Önlerinde, Gençlerbirliği maçı ve ardından Trabzonspor ile Adanaspor karşılaşmaları olduğunu aktaran Öztürk, üç maçta 9 puan hedeflediklerini belirtti. Öztürk, ligin en güçlü takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray'a karşı deplasman maçlarını atlattıklarını ifade ederek, "Bundan sonra her maçta yüzde 50 şans görüyorum. Trabzonspor deplasmanı da puan alınamayacak ya da galip gelinemeyecek bir deplasman değil. Adanaspor maçı da zaten iç sahada oynanacak. Ama bu maçlar daha zorlu geçecek." şeklinde konuştu.

        Yönetim olarak başarı ve doğru ortamı oluşturmak için en iyi şekilde çalışacaklarını anlatan Öztürk, takımın birkaç haftaya çok daha iyi yerlerde olacağını kaydetti.

        ANTALYASPOR HAZIR

        Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında, bugün sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamladı.

        Hasan Subaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay, futbolcularla toplantı yaptı. Futbolcular, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 2 grup halinde pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

        Antrenmana, sakatlığı bulunan Emre Güral katılmazken Yekta Kurtuluş fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        MUHTEMEL 11'LER

        ANTALYASPOR:Fornezzi- Diego, Chico, Sakıb, Celustka, Motta, Danilo, Zeki, Charles, Deniz, Eto'o

        GENÇLERBİRLİĞİ:Johannes Hopf,Ahmet Oğuz, Uğur Çiftçi,Ahmet Çalık,Sergey Politevich, Serdar Gürler,Aydın Karabulut, Selçuk Şahin,Michel Landel, İrfan Can Kahveci, Vedat Muriqi

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ