Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim kararını verdi! Arda Turan ve Burak Yılmaz'ı milli takıma... - Futbol Haberleri
        1

        A Milli Takım'ın Kosova maçı aday kadrosu açıklanıyor! Gözler, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e çevrildi.

        2

        Arda Turan ve Burak Yılmaz kadroya alınacak mı? Terim yeni sürprizlere imza atacak mı? Türk spor kamuoyunun merak ettiği sorular bugün yanıtını bulacak.

        3

        Barcelona'da sakatlığı bulunan ve Katalan temsilcisinin son yaptığı antrenmanı da yarıda bırakan Arda Turan'a A Milli Takım kapılarını kapatan Fatih Terim'in bu kararında bir yumuşama gösterip göstermeyeceği merak ediliyordu.

        4

        Ancak Terim'in Arda Turan'a milli formayı Kosova maçında da vermeyeceği öğrenildi.

        5

        Terim, Arda Turan'ın yanı sıra Çin'de son dönemde gösterdiği performans ve yükselen form grafiği ile dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz'ı da A Milli Takım kadrosuna dahil etmeyecek.

        6

        Fatih Terim, asıl sürprizi Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay'ı aday kadroya davet ederek gerçekleştirecek. (Sporx)

        7

        A MİLLİ TAKIM PAZARTESİ TOPLANIYOR
        Bu arada A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın programı açıklandı.

        8

        A Milli Takım, 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya seyahat edecek ve Belek'te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek.

        9

        A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını da bu tesiste yapacak.

        10

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım aday kadrosundan bir futbolcu, 11 Kasım Cuma günü saat 18.00'de Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta bir basın toplantısı düzenleyecek.

        11

        Toplantının ardından A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki son çalışmasını ise saat 18.30'da gerçekleştirecek.

        12

        Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kosova karşılaşması 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ