Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Levent Nazifoğlu: Başakşehir bizden daha organize ve daha hazır bir takım - Rams Başakşehir Haberleri

        Maçın değerlendirmesini yapan Nazifoğlu, "Maçın hakkı beraberlikti ama yaptığımız bir hatadan dolayı maçı kazanamadık. Hafta içi çalışmalarımızı yaptık ama yine de önleyemedik. Tribünler boş kaldı. Yağmurlu bir gündü ve Cuma günüydü. Bu tarz günlerde boş kalması normal. Sezon başından beri etkili ataklar yapamamanın çaresini arıyoruz. Bunun için ekstra çalışma yapıyoruz. Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda form düşüklüğü var. Milli maç arasının bize iyi geleceğini düşünüyorum. Kadroyu sonuçta hoca yapıyor ve hocaya saygı duymamız gerekiyor. Demek ki Serdar'ın eksikleri var ve hoca bu yüzden oynatmıyor. Benim de kendi görüşlerim var ama bu teknik kadroya saygısızlık olur. Her hangi bir ödeme sıkıntımız yok. Bu maçı hakemden dolayı kaybettiğimizi söyleyemem. Hakemin mutlaka hoşumuza girmeyen davranışları olmuştur. Ama bu maçın sonucunda hakemin etkisi var diyemeyiz. Başakşehir bizden daha organize ve daha hazır bir takım. Koşu mesafesi olarak da bizden daha hızlılar. Ben onların bizden daha hazır bir takım olduğunu düşünüyorum." dedi.

        Şampiyonluk şansını değerlendiren Nazifoğlu, "Başakşehir şampiyonluğun en büyük adaylarından biri. Kadro derinlikleri ilerisi için onları etkileyebilir. Onların hocası ve yöneticisinin düşünmesi ve karar vermesi gerekir. Bu sistemde Galatasaray'ın şampiyonluk şansı yok diyemeyiz. Ancak 2 iç saha maçını kaybetmemiz hoş olmadı. Şampiyonluk şansımız sürüyor." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ