Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Gökhan Töre, Ocak'ta Beşiktaş'a dönüyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Londra’ya kızının yanına giden Orman, Slaven Bilic’le de yemek yedi. Sohbet sırasında söz Töre’ye gelirken; Bilic, “İlla gitsin diye bir kesin bir kararım yok ama kendisi dönmek isterse gidebilir” ifadesini kullandı. Kartal, ocakta West Ham’ın kapısını çalma kararı aldı.

        2

        Arda arda yaşanan Caner Erkin, Talisca ve Aras Özbiliz sakatlıklarının ardından kanatlarda problem yaşayan Beşiktaş, sezon başında West Ham’a kiraladığı Gökhan Töre’yi transfer etmek için düğmeye
        bastı.

        3

        Başkan Fikret Orman önderliğindeki yönetim, yıldız futbolcuyu devre arasında kadroya katmak için kolları sıvadı.

        4

        ‘Töre operasyonunda’ ilk hamle başkan Fikret Orman’dan geldi.

        5

        Londra’ya kızının yanına giden başkan, bu ziyareti ‘ticarete’ çevirdi ve Kartal’ın eski hocası Slaven Bilic’le yemekte bir araya geldi.

        6

        İNGİLİZ EKİBİ GÖZDEN ÇIKARDI
        Başkana bu gezisinde transferden sorumlu yönetici Umut Güner ve yakın arkadaşı Şükrü Yazıcıoğlu da eşlik ederken, kafile Hırvat teknik adamla hem hasret giderdi hem de Töre’nin durumunu sordu.

        7

        West Ham yönetiminin, özellikle son dönemde taraftarların gösterdiği tepki sonrası 24 yaşındaki yıldızı gözden çıkardığı öğrenilirken; Slaven Bilic’in de Töre’ye ayrılık kapısını açtığı belirtildi.

        8

        Hırvat teknik adam bu sezon sadece 5 lig maçında forma şansı verdiği Gökhan’la ilgili Siyah-Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı.

        9

        HEDEF; BEDELSİZ ALMAK
        Bilic, “Gökhan’dan çok şey bekliyorum ama olmadı. O yetenekli bir oyuncu. Şu an illa gitsin diye kesin bir kararım yok. Ama kendisi Beşiktaş’a dönmek isterse önünü kesmem izin veririm. Sonuçta onun kulübü Beşiktaş” diyerek transfere yeşil ışık yaktı.

        13

        GÜNEŞ'E TÖRE RAPORU VERİLECEK!
        İstanbul’a bugün dönmesi beklenen başkan Fikret Orman ve arkadaşlarının Trabzonspor maçı sonrası teknik direktör Şenol Güneş’le masaya oturacağı öğrenildi.

        14

        Siyah-Beyazlı yönetimin bu zirvede Slaven Bilic’le yapılan görüşmenin detaylarını ve Töre cephesinde yaşanan gelişmeleri, deneyimli teknik adama aktaracağı belirtildi.

        HABERTÜRK SPOR / KARTAL YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ