Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? - Fenerbahçe Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. İki takım yarın yapacakları maçla 9. kez karşılaşacak. Peki Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        AKHİSAR BELEDİYESPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 10. haftasında Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe karşılaşıyor. Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı 06 Kasım Pazar günü 19.00'da başlayacak. Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Halil Umut Meler'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Meler'in yardımcılıklarını Ali Saygın Ögel ve Erdinç Sezertam üstlenirken, dördüncü hakem ise Hakan Ceylan olacak.

        FENERBAHÇE İLE AKHİSAR 9. RANDEVUDA

        Fenerbahçe ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın 9. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında geride kalan 8 maçta Fenerbahçe 4, Akhisar Belediyespor 3 galibiyet aldı, bir karşılaşma da berabere sonuçlandı.

        Rekabetteki ilk 3 maçı kazanan Fenerbahçe, son 5 müsabakada ise bir kez galip gelebildi. Sarı-lacivertliler bu süre içinde 3 kez mağlup oldu, bir kez de berabere kaldı.

        Fenerbahçe'nin 15 golüne, Akhisar Belediyespor 10 golle yanıt verdi.

        Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe, rakibine Manisa'da 2-1, İstanbul'da da 2-0'lık skorlarla üstünlük kurdu.

        Sarı-lacivertliler, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı 4-0 kazandı, şampiyonluğunu ilan ettikten sonra Manisa'da yapılan müsabakada ise ev sahibi ekip 3-1 galip geldi.

        2014-2015 sezonunun ilk yarısında Manisa'da yapılan maçı Akhisar Belediyespor 2-0 kazandı. İstanbul'daki müsabakadan da Ege temsilcisi 2-1 galip ayrıldı.

        Geçen sezonun ilk yarısında Kadıköy'deki karşılaşma 2-2 bitti, Manisa'da 3-0 Fenerbahçe kazandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ