Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Twente forması giyen milli oyuncu Enes Ünal: Bu kadarını ben de beklemiyordum - Futbol Haberleri

        Twente'nin golcü oyuncusu Enes Ünal, ligdeki PSV maçı öncesi Hollanda basınına bir röportaj verdi.

        Enes Ünal, kendisinin PSV'nin golcü oyuncusu Luuk de Jong ile kıyaslanması hakkında da yorum yaparken kimin daha iyi olduğuna izleyenlerin karar vereceğini dile getirdi.

        Genç oyuncu yaptığı açıklamada ''Bu kadar gol atmayı beklemiyordum ancak 2 haftadır gol atamıyorum. Yeniden ritim bulmam ve her hafta gol atmam gerekiyor. Twente'de oynamak gerçekten güzel bir duygu'' sözleriyle yeniden gollerine devam etmesi gerektiğini dile getirdi.

        "HANGİMİZ DAHA İYİ OLDUĞUNA GELİRSEK..."

        De Jong kıyaslamalarına da cevap veren Enes, ''De Jong Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu. Öncesinde de Bundesliga'da oynadı. Topu tutmayı çok iyi biliyor. Çalışkan, gerçek bir takım oyuncusu. Hangimizin daha iyi olduğuna gelirsek, bu soruyu bana sormamalısınız'' dedi.

        "ÇOĞU OYUNCUDA GÖREMEZSİNİZ"

        De Jong ile Enes Ünal arasında seçim yapmayan milli futbolcunun eski takımı NAC Breda'dan hocası Marinus Dijkhuizen, "De Jong sürekli oyunun içinde. Enes ise eski forvetler bekliyor ve oyunda kaybolabiliyor. Fakat çok fazla potansiyele sahip. İyi bir profesyonel ve bu yaşta çoğu oyuncuda bunu göremezsiniz" dedi.

        Enes Ünal, Twente formasıyla ligde 9 maça çıktı ve 7 gol, 2 asistlik performans sergiledi. Luuk de Jong ise PSV ile 17 maçta 4 gol attı ve 6 asist yaptı.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ