Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Manchester United'da forma şansı bulamayan Memphis Depay'ı ara tıransfer döneminde transfer edece - Fenerbahçe Haberleri
        4

        Louis van Gaal döneminde büyük umutlarla transfer edilen ancak beklentileri karşılayamayan 22 yaşındaki oyuncu, düzenli forma giyebileceği bir kulüp arayışında.

        5

        The Guardian'da yer alan habere göre, birçok kulübün kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Depay için en ciddi aday Fenerbahçe.

        6

        Sarı-Lacivertlilerin teknik adamı Dick Advocaat ile Depay arasında özel bir bağ olduğunu vurgulayan gazete, Depay'ın ilk profesyonel maçına Advocaat yönetimindeki PSV Eindhoven'da çıktığını hatırlattı.

        7

        Hafta içinde oynanan ve Fenerbahçe'nin Manchester United'ı 2-1 mağlup ettiği UEFA Avrupa Ligi maçı öncesi Advocaat'ın yaptığı açıklamalar da bu transferin ihtimalini güçlendiriyor.

        8

        İngiliz basınına konuşan deneyimli teknik adam, Depay'ı çok yetenekli ve gelişime açık bir futbolcu olarak gördüğünü belirterek, eski öğrencisine daha fazla süre alabileceği bir takıma gitme çağrısı yapmıştı.

        9

        Depay'ın kariyeri açısından kritik bir dönemde bulunduğunu belirten Advocaat, "22 yaşında ve yetenekli bir oyuncu için düzenli futbol oynamak çok önemli.

        10

        Ben, Memphis'in yeteneklerine hâlâ inanan biriyim. Kalitesi ve karakteriyle United'da oynamayı hak ediyor, ancak kulübünde kendisi gibi çok fazla oyuncu var. Belki başka bir takıma gitmesi gelişimi açısından daha iyi olur." ifadelerini kullanmıştı.

        11

        Geçtiğimiz sezonun başında 25 milyon sterlin karşılığında PSV Eindhoven'dan Manchester United'a transfer olan Memphis Depay, bu sezon ligde sadece 24 dakika süre alabildi ve henüz takımına skor katkısı yapamadı. (NTVSpor)

        12