Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tolgay Arslan: "Aboubakar atsa, kolay olacak" - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın yıldız orta saha oyuncusu Tolgay Ali Arslan, Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

        İŞTE TOLGAY'IN AÇIKLAMALARI...

        "İlk 30-35 dakika iyi maç oynadık. Pozisyonlara girdik, 2-0 öne geçtik. Sonradan Aboubakar, birebir yakaladı. Orada 3-0 olsa, çok kolay bir maç olacak. Maalesef olamadı. Sonra 2-1 oldu ve kendimizi strese soktuk. Kendi kendimize bu maçı zorlaştırdık."

        "TOP KAYIPLARI YAPTIK, KONSANTRASYON GİTTİ"

        "Napoli maçı kolay kolay bacaklardan gitmedi. Çok büyük maçtı, çok koştuk. Maça iyi ve baskılı başladık. İlk yarıda bitirmek istiyorduk bu maçı. Pozisyonlara girdik, 3-0 yapmamız lazımdı. Top kayıpları yaptık, konsantrasyon gitti. Trabzonspor pozisyonlara girdi. Takımı tebrik ediyorum, iyi bir galibiyet. Trabzonspor'u da çok tebrik etmek istiyorum, çok iyi mücadele ettiler."

        OĞUZHAN ÖZYAKUP: ABOUBAKAR İLE 3-0 OLSA, MAÇ BİTECEK

        Maça istediğimiz gibi çok baskılı başladık. 2-0 bulduk. İstediğimizi elde edemedik. Aboubakar ile 3-0 olsa, maç bitecek. Biz Trabzonspor'u oyuna dahil ettik. Aboubakar orada kaçar, gol kaçabilir tabii. Ardından Trabzonspor bir gol attı. 2-1 olunca kontrollü oynadık. Üstün takım bizdik. Maçı bitirmemiz gerekiyordu, olmadı. 3 puanla ayrıldık, önemli olan buydu."

        İYİLEŞME SÜRECİ VE MİLLİ TAKIMA SEÇİLMESİ...

        "Bilek sıkıntısı yaşadım. Bu ağrı, bilekte biraz sıkıntılı. Üstüne giderek o ağrıyı atmak gerekiyor. Bu hafta iyi hissettim kendimi, maçta da iyi hissettim. Giderek iyiye gidiyorum.

        Milli takımda çok önemli bir maçımız var. Son 2 kampa sakatlık nedeniyle gidemedim. Önemli olan bu maçtan sonraki reaksiyondu. Ağrım çok azaldı. Kendimi iyi hissediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ