Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yusuf Erdoğan'dan Ricardo Quaresma'ya sitem! - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'un Beşiktaş'a karşı tek golünü atan ve Ricardo Quaresma'nın müdahalesiyle oyun dışında kalan Yusuf Erdoğan, olay pozisyonu ve maçı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

        İşte Yusuf Erdoğan'ın açıklamaları...

        "Söylecek fazla bir şey yok. Verilmiş sadakamız varmış, çok ciddi bir şeyim yok. Top böyle Quaresma ile aramızda kaldı, top ile alakası olmayacak şekilde sert bir müdahale yaptı. Kasti yaptığını düşünmüyorum ama çok bariz şeyler vardı sahada."

        "BİZİ MAĞLUP GİBİ KARŞILAMAYACAKLARDIR"

        "İlk 15-20 dakika kötü oynadık. 60-70 dakika daha iyi oynadık. Herkes ne olduğunu gördü bu akşam, allahtan TV'ler var. Trabzonspor taraftarı bizi mağlup gibi karşılamayacaktır.

        Bu oyunumuzu devam ettirerek daha iyi Trabzonspor izleteceğimi düşünüyorum. Güzel bir top oynadığımızı düşünüyorum. Biz bu maçı kaybetmiş olarak düşünmüyoruz, iyi bir mücadele ettik."

        "ANLAMIYORUM BAZI ŞEYLERİ"

        "Hocamız ve başkanımız bizimle konuştu, "Başınızı dik tutun, kafanız rahat olsun" dediler. Bugün bir kayıp değil, kazanç olsun bizim için. Güzel günler göreceğimizi düşünüyorum. Artık dördüncü sezonum Trabzonspor'da, anlamıyorum bazı şeyleri. İnşallah olayların sonu olur bu."

        "SON VURUŞLAR, KIRMIZI KARTLAR..."

        "Hocamız geldiğinden beri bize hücum oynatmaya çalışıyor. TT Arena'da da hücum oynamaya çalıştık. Daha maç başlamadan 2-0 oldu, 2-1 yaptık. Son vuruşlara dikkat etseydik, kırmızı kartla çıksaydı rakibe belki de her şey farklı olabilirdi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ