Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Yönetimi, üst üste kötü sonuçların ardından teknik direktör Jan Olde Riekerink'ten rapor istedi - Galatasaray Haberleri
        3

        Evinde oynadıkları 2 maçta 6 puan kaybedilmesinin bir numaralı sorumlusu olarak Riekerink’i gören Özbek yönetimi, başarılı antrenörden acil bir şekilde kendilerine rapor vermesini istedi.

        4

        Özellikle öne geçtikleri Beşiktaş ve M.Başakşehir maçlarında takımın skoru koruyamamasını eleştiren yönetim, Riekerink’in ilk 11 tercihlerinde de hatalı olduğu kanısına vardı.

        5

        KADER MAÇI F.BAHÇE DERBİSİ
        Sezona hoca değişikliği yaparak kötü başlayan F.Bahçe’nin bugün galip gelmesi ve kendilerine karşı da derbiyi kazanması halinde G.Saray’ın sıralamada üste geçececiğini bilen yönetim ise böyle bir durumda radikal kararlar alabilir...

        6

        Milli aranın ardından 17 yıldır kazanamadığı Kadıköy’de ezeli rakibiyle karşılaşacak olan Cimbom’da yönetimin, istenmeyen bir sonuçla sahadan ayrılması halinde Riekerink’le yollarını ayrılabileceği ve daha şimdiden alternatif isimlerin konuşulmaya başlandığı öğrenildi.

        7

        HAMZAOĞLU'NUN GERİSİNDE KALDI
        Altyapının başına getirildiği G.Saray’da A takımın başına geçen Riekerink, 10 haftada topladığı 20 puanla geçtiğimiz sezonun 10. haftası 21 puana sahip olan Hamza Hamzaoğlu’nun da gerisinde kaldı.

        8

        Geçen sezon 11. hafta sonunda başarısız olduğu söylenerek görevden alınan Hamza Hamzaoğlu, 10 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet almıştı. Riekerink ise 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

        9

        RİEKERİNK BEY’İN SERT YÜZÜ

        M.Başakşehir maçında alınan mağlubiyet Florya’da da moralleri bozdu. Sempatik tavırları ve arkadaşça yaklaşımı nedeniyle futbolcuları tarafından çok sevilen Hollandalı teknik adam, ilk kez sert yüzünü gösterdi.

        10

        Son 2 haftada oynanan oyundan hiç memnun olmayan teknik direktör Jan Olde Riekerink, dünkü idmanda oyuncularını fırçaladı.

        11

        Florya’daki antrenman öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan Riekerink’in, “Hedefimiz şampiyon olmak ama şampiyonluğu isteyen bir takım böyle futbol oynayamaz. Son 2 haftadır iyi oynamıyoruz. Önümüzde bir derbi var, bir an önce kendinize gelin” diyerek oyuncularına kızdığı ifade edildi.

        ERHAN KAAN ADIGÜZEL/HT SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ