Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Advocaat: Aynı hatayı yapmayacağım - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat, Akhisar galibiyeti sonrası, "Bu maçı kazanmasaydık, perşembe günü aldığımız Manchester galibiyetinin bir anlamı kalmayacaktı. Ama şimdi dört maç üst üste kazanmış bir takımız. Bu da bize güven verecek bir tablo" dedi.

        Advocaat, iki hafta sonra oynanacak Galatasaray derbisi için ilginç bir değerlendirme yaptı.

        Glasgow Rangers'i çalıştırdığı dönemde bir anısını anlatan Advocaat, "Daha önce yaptığım bir hatayı tekrarlamak istemiyorum. Glasgow Rangers'te çalışırken Celtic'le maçımız vardı. 55 bin kişinin önünde oynanan bir maçtı. Ben o zaman '38 maçtan birini oynayacağız' demiştim. Ama o müsabaka çok özeldi. Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin de önemini ve özelliğini biliyorum. Önümüzde bir kaç gün var. Önce ne yaptığımızı düşüneceğiz. Ondan sonra önümüzdeki maça konsante olacağız. Daha 14 gün zamanımız var" dedi.

        Tecrübeli teknik adam, Chahechouhe ile ilgili bir soruya şu yanıtı verdi:

        "Bu maçta Chahechouhe'nun gol de atabildiğini gördük. Topa iyi bir dokunuşu var. Ayağı gerçekten temiz. Benim çalışma tarzım nasılsa, oyuncuların da kendilerini göstermek için çalışmaları gerekiyor. Chahechouhe, şans geldiğinde şansını kullandı. Bu bizim için son derece önemliydi. Bu durum oynamayan tüm oyuncular için geçerli. Yapabileceklerini bize ispatlamalılar. Chahechouhe'nun yaptıklarından mutluyum."

        "Beşiktaş hakemler konusunda kollanıyor mu? sorusuna "Konuyla ilgili fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hakemler de hata yapabilir. Hakem olmak çok zor. Hakemleri Futbol Federasyonu seçiyor. Umuyorum en iyi seçimi yapıyordur" yanıtını veren deneyimli çalıştırıcı penlatı pozisyonu için, "İkili mücadele vardı. Penaltı olabilir" değerlendirmesini yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ