Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Alper Narman: Galatasaray taraftarı derbide Kadıköy'de olacak - Galatasaray Haberleri

        Bu sezon derbilerde deplasman yasağının kalkmasının ardından Galatasaray taraftarları Ülker Stadı'nda takımlarını desteklemek için hazır. Galatasaray yönetiminin taraftardan sorumlu ismi Alper Narman, derbide Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine ayrılan kontenjanı tam olarak dolduracaklarını ve takımlarını desteklemek için hazır olduklarını vurguladı.

        Alper Narman daha önce yapılan güvenlik toplantılarında bu kararın kesinleştiğini ve bundan sonra Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki güvenlik önlemleri detaylarının konuşulacağını belirtti. Narman, "Taraftarımız derbide Kadıköy'de olacak. Artık futbolun normale dönmesi için çaba gösteriyoruz. Bizim taraftarımız Kadıköy'e gidecek. Biz de sezonun 2. yarısında Fenerbahçe taraftarını stadımızda ağırlayacağız. Artık sadece futbol konuşalım istiyoruz. Beşiktaş maçında bunun ilkini kusursuz gerçekleştirdik. Aynı şekilde Fair-Play dışına çıkılmadan bu derbinin de olaysız şekilde tamamlanacağına inanıyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ