Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Fenerbahçe Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta? Bilet fiyatları! - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında iki ezeli rakip olan Fenerbahçe ile Galatasaray derbi maçına çıkacak. 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri'nde mücadele eden A Milli Takımımızın 12 Kasım'da Kosova ile oynayacağı karşılaşma nedeniyle Süper Lig bir hafta ertelendi. Peki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ne zaman, saat kaçta oynanacak? Bilet fiyatları ne kadar? İşte karşılaşma hakkında detaylar...

        FENERBAHÇE-GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN OYNANACAK?

        Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı evinde konuk edecek. Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı 20 Kasım Pazar günü saat 20.00'de başlayacak. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        BİLET FİYATLARI

        Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan derbi maçın biletleri satışa çıktı.

        Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "7-8 Kasım tarihlerinde Yüksek Divan Kurulu Üyeleri, Kongre Üyeleri ve Temsilci Üyeleri için (En fazla 2 bilet), 9-10 Kasım tarihlerine Fenerbahçe Kart sahipleri ve Fenercell aboneleri için (1 adet bilet), 11 Kasım Cuma günü itibariyle de genel satışa açılacaktır" denildi.

        Taraftarlar için uygulanacak bilet fiyatları şöyle:

        Okul Açık: 100,00 TL

        Migros Tribünü: 100,00 TL

        Borajet Tribünü - Maraton Üst H-I Blok: 130,00 TL

        Borajet Tribünü C-D-F-G Blok: 150.00 TL

        Maraton Üst C-D-E-F-G Blok: 150.00 TL

        Fenerium Alt - Maraton Alt H-I Blok 200,00 TL

        Fenerium Alt - Maraton Alt G Blok: 250,00 TL

        Fenerium Alt - Maraton F Blok: 250,00 TL

        Fenerium Alt - Maraton Alt E Blok: 260,00 TL

        1907 Tribünü A-B-C-D-E-K-L-M-N Blok: 400.00 TL

        GALATASARAY TARAFTARI KADIKÖY'E HAZIR

        Milli maç arasına girilmesine rağmen Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin heyecanı şimdiden yükselmeye başladı.

        Bu sezon derbilerde deplasman yasağının kalkmasının ardından Galatasaray taraftarları Ülker Stadı'nda takımlarını desteklemek için hazır. Galatasaray yönetiminin taraftardan sorumlu ismi Alper Narman, derbide Sarı-kırmızılı taraftarların kendilerine ayrılan kontenjanı tam olarak dolduracaklarını ve takımlarını desteklemek için hazır olduklarını vurguladı.

        Alper Narman daha önce yapılan güvenlik toplantılarında bu kararın kesinleştiğini ve bundan sonra Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki güvenlik önlemleri detaylarının konuşulacağını belirtti. Narman, "Taraftarımız derbide Kadıköy'de olacak. Artık futbolun normale dönmesi için çaba gösteriyoruz. Bizim taraftarımız Kadıköy'e gidecek. Biz de sezonun 2. yarısında Fenerbahçe taraftarını stadımızda ağırlayacağız. Artık sadece futbol konuşalım istiyoruz. Beşiktaş maçında bunun ilkini kusursuz gerçekleştirdik. Aynı şekilde Fair-Play dışına çıkılmadan bu derbinin de olaysız şekilde tamamlanacağına inanıyorum" diye konuştu.

        MEHMET TOPAL GALATASARAY DERBİSİNDE YOK

        Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında ceza alanında Mervan Çelik'e yaptığı müdahalenin ardından sarı kartla cezalandırılan Mehmet Topal, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

        Daha önce Kasımpaşa, Osmanlıspor ve Aytemiz Alanyaspor müsabakalarında sarı kartla cezalandırılan tecrübeli futbolcu, 4. sarı kartını gördüğü için milli maç arasından sonraki Galatasaray derbisinde takımını yalnız bırakacak.

        Mehmet Topal, ilk haftadaki Medipol Başakşehir maçında ise kırmızı kart görmüştü.

        "FENERBAHÇE MAÇINA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ"

        Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Spor Toto Süper Ligin 11. haftasındaki Fenerbahçe derbisinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

        Levent Nazifoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir yenilgisinin moralleri bozduğunu ancak deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları derbiye kilitlendiklerini aktardı.

        Derbi maçı kazanmak istediklerini aktaran sarı-kırmızılı yönetici, "Fenerbahçe karşılaşması her zamanki gibi çok önemli. O maça galibiyet için çıkacağız. Alacağımız sonuç bizim sıralamadaki yerimize büyük etki edecek. Ayrıca takımımızın moral ve motivasyonu için de bu galibiyete ihtiyacımız var. Kesinlikle kazanmak için sahada olacağız. Takımımıza, hocamıza olan güvenimiz tam." diye konuştu.

        Medipol Başakşehir yenilgisinin takımdaki herkesi etkilediğini dile getiren Nazifoğlu, "Ekibimiz bunu kaldıracak güçte. Tecrübeli oyunculara sahibiz. Önümüzdeki günlerde bizim de yardımımızla bu durumdan sıyrılacaklardır." ifadelerini kullandı.

        "HAKEM KORUMASI ALTINDAKİ BEŞİKTAŞ'LA PUAN FARKI 4"

        Levent Nazifoğlu, Galatasaray takımının son dönemde aldığı başarısız sonuçlar nedeniyle eleştirilmesine değinerek, hakem yönetimlerinde çifte standart olduğunu savundu.

        "Çok başarılı olduğu söylenen, hakem koruması altındaki Beşiktaşla 4 puan farkımız var" diyen Nazifoğlu, şöyle konuştu:

        "Beşiktaşa 5 penaltı verilmiş, bize ise sadece 1 tane. Hakem Mete Kalkavan bizim Kayserispor maçındaki yüzde yüz penaltımızı vermezken, dünkü Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasında garip şeyler yapıyor. Yine Fırat Aydınus bizim net penaltımızı vermezken, Fenerbahçeye Kadıköyde olmayan penaltıyı veriyor. Ben bunlarda kasıt olduğunu düşünmek istemiyorum ancak hakemlerin çifte standartlı kararları bizde şüphe oluşturuyor."

        Ligin henüz 10. haftasının geride kaldığını ve gelecek maçlarda çok şeyin değişebileceğini vurgulayan Nazifoğlu, "Medipol Başakşehirle 6, Beşiktaşla 4 puan farkımız var. Bu kapanabilecek bir fark. Hedefimizden kesinlikle sapmadık. Hatta Fenerbahçeyi de yine çok şanslı görüyorum. Rekabet son haftalara kadar devam eder." değerlendirmesinde bulundu.

        "EREN İYİ BİR GOLCÜ"

        Levent Nazifoğlu, sezona iyi bir başlangıç yapmasına karşın son 5 haftada gol atamayan Eren Derdiyok'a destek verdi.

        Erenin moralinin bozulmaması için çabaladıklarını anlatan sarı-kırmızılı yönetici, "Eren Derdiyok çok kaliteli bir golcü. Beklentilerin yükselmesi onu biraz etkiledi. Kendisini geçmiş maçlarda ispatladı ve önümüzdeki müsabakalarda yeniden kendisini bulacaktır." şeklinde konuştu.

        Forvet hattına alternatif olarak aldıkları Kolbeinn Sigthorssonun sakatığının planlarını bozduğuna değinen Nazifoğlu, "Şu anda Eren alternatifsiz durumda. Eğer Sigthorsson olsaydı daha rahat edecekti ve üzerinde daha az baskı hissedecekti." ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda sportif direktör arayışları olduğu haberlerini yalanlayan, yapılan eleştirileri ise normal karşıladıklarını anlatan Nazifoğlu, "İstenilen sonuçlar alınamadığında eleştiriler çok normal. Ama yalan haber yapanlar da var. Biz eleştirilere her zaman açığız. Baştan sona yalan haberler ise hiç hoş değil. Maalesef bu tip şeyler artık olağan hale gelmiş. Sanırım toplumdan tepki görene kadar da devam edecekler." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ