Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mehmet Demirkol'dan Riekerink - Fatih Terim yorumu - Futbol Haberleri

        NTV Spor yorumcusu Mehmet Demirkol Galatasaray'da yaşanan Riekerink tartışmalarını ve Fatih Terim'in Galatasaray'da yaşayacağı sıkıntıyı değerlendirdi.

        "Riekerink'in tartışılmaması için sürekli 4-5 puan önde gitmesi lazım. Yapılan eleştiriler normal. Riekerink'in bu pozisyonu hakettiğini düşünmüyorum. Riekerink, Galatasaray hocalığının kendisine bol geldiğini düşünüyor bence. Maç içindeki planlarının iyi yürümemesi de buradan geliyor."

        "Levent Nazifoğlu, 'Terim ile çalışırım' diyor ama Terim çalışır mı acaba? Fatih Terim kolay kolay kimseyle çalışmaz. Riekerink gider, Fatih Terim gelirse içeride büyük sıkıntı yaşanır. Sneijder'le, Podolski'yle zor olur."

        "Yunus Mallı, yaptığı tercih konusunda ne düşünüyor? Hiç kullanmıyoruz onu. Hakikaten iyi oyuncu. Ben Almanya'yı seviyorum. Futbolumuzu ayakta tutuyorlar. Kolay değil. Bir ülkeyi taşıyorlar, başka bir ülkeyi de taşıyorlar. Sırtlarında iki ülke var. Sadece Bundesliga değil konu. Türkiye Ligi'ni ve Türk Milli Takımı'nı taşıyor. Teşekkür ediyoruz. Alman Futbol Federasyonu'na, Spor Bakanlığı'na, Alman okullarına bize bu üretimi yaptıkları, bu oyuncuları bize yetiştirdikleri için çok teşekkür ediyorum. Devamını diliyorum."

        "TFF, altyapıyı yönetemiyor, statları yönetemiyor, milli takımı yönetemiyor. Neyi yönetiyorlar? Primi de yönetemediler.Orta hakemi profesyonel yapıp 30 bin lira para veriyorsun, yanda ofsayt bayrağını veren hakeme bin lira veriyorsun. Niye? TFF'den yan hakemlerin neden profesyonel yapılmadığıyla ilgili açıklama bekliyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ