Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Dursun Özbek: "Kadıköy'de sürpriz olabilir" - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

        Galatasaray taraftarıyla beraber Kadıköy'e gideceğini açıklayan Özbek, "Fenerbahçe maçına taraftarlarla birlikte gideceğim. Türk sporuna ve barışına hizmet etmeliyiz. Çok güzel bir maç olacak. Mücadele yeşil sahada kalmalı. Mücadele tribünlere, başka yere sıçramamalı. Çünkü bu futbol, futbolun skoru yeşil sahada olur. Gerek futbolcular, gerek teknik heyet, gerekse taraftarlar, Galatasaray'ı motive edici hareketlerden vazgeçmemeliyiz. Galatasaray şampiyon olacak en önemli adaylardan bir tanesi. İki maç yenildik diye şampiyonluk hedefimiz ortadan kalkmaz" dedi.

        DERBİ YORUMU

        "Kadıköy'den sürpriz sonuç çıkabilir" ifadesini kullanan Özbek, "Derbiye her zaman hazırlandığı gibi hazırlanacağız. Şunu çok önemsemiyorum, orada kazanamadık ama oyun üç neticeli bir oyun. Sonucun ne olacağını kimse bilemez. Galatasaray oraya kazanmak içinm gidecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda her an sürpriz çıkabilir" şeklinde konuştu.

        HAKEM İSYANI

        Hakem hataları hakkında da konuşan Özbek, "Hakemler için konuşmama kararı almıştık. Fakat son oynadığımız maçta, insaf ya. O maçı yöneten sayın hakemin o maçı bir daha seyretmesini istiyorum. Bunu böyle hatalar zinciri olmaması için izlemesini istiyorum. farklı şeyler düşünmek istemiyorum. Hakemleri yıpratmak için söylemiyorum ama öyle bir noktaya geliyor ki bu hatalar, sahadaki emeği katlediyor. Lütfen sayın hakem, Başakşehir maçını izlesin. MHK izlesin, bir yorum yapsın. Biz tarafız, tarafsız insanlar izlesinler ve yorumlarını yapsınlar. Kimseden tık yok" ifadelerini kullandı.

        FATİH TERİM, GALATASARAY'A GELECEK Mİ?

        Fatih Terim'in adının son dönemde Galatasaray ile daha sık anılması hakkında da konuşan Özbek, "Fatih Terim sözleri bir dedikodu. Jan Olde Riekerink, Galatasaray'ın başarılı bir hocası. Onunla ilgili bir şey söylemem. Arkasındayız ve başarılı buluyoruz. Fatih Terim, Milli Takım hocası. Bununla ilgili konuşmak yanlış olur. Bay Riekerink, Galatasaray'ın hocası ve Bay Riekerink ile yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ