Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Avrupa'da günün transfer iddiaları | 08.11.2016 - Futbol Haberleri
        1

        Avrupa kulüpleri şimdiden transfer rotalarını belirlemeye başladı. İşte 'yok artık' diyeceğiniz açıklamalar ve transfer iddiaları:

        2

        Norveç Ligi ekiplerinden Molde'nin formasını giyen Vegard Forren, Galatasaray'dan teklif aldığını öne sürdü.

        3

        Vegard Forren, Norveç basınına yaptığı açıklamada eski takım arkadaşı Martin Linnes'in kendisini Galatasaray'a getirmek için uğraş verdiğini belirtirken; "Linnes transfer için elinden geleni yaptı.

        4

        Ancak Galatasaray'ın bana çok uygun bir kulüp olduğunu düşünmedim" ifadelerini kullandı. Avrupa'da diğer transfer gelişmeleri ise şöyle:

        5

        BEŞİKTAŞ BENİ İSTEDİ"
        Dinamo Kiev'in yıldız kalecisi Maksym Koval, Beşiktaş tarafından istendiğini iddia etti.

        6

        Koval transferi ile ilgili, "İngiltere'ye gidemem, zira Milli takımda yeteri sayıda maça çıkamadım. Türkiye'den ciddi bir teklif vardı, Beşiktaş'tan biri bana geldi ve istediklerini söyledi.

        7

        Steve Mandanda, Denys Boyko, Vladimir Gabulov veya beni seçeceklerdi. Tercihleri Boyko oldu ve sonrasında bir daha benimle konuşan olmadı." cevabını verdi.

        8

        DÜNYA YILDIZI, JUVENTUS'A ÇOK YAKIN...
        Real Madrid'in yıldız oyuncusu James Rodriguez'in ocak ayı transfer döneminde Serie A ekiplerinden Juventus'a transfer olacağı iddia edildi.

        9

        İtalyan basınında yer alan habere göre, Kolombiyalı yıldız oyuncunun devre arası transfer döneminde Juventus'a kiralık olarak gideceği belirtildi.

        10

        Bu sezon Zinedine Zidane tarafından yeterli süre alamayan James Rodriguez'in de bu transfere sıcak baktığı öğrenildi.Rodriguez'in transfermarkt değeri ise 70 milyon euro.

        11

        GRIEZMANN'A 80 MİLYON EURO
        İngiliz basınında yer alan haberde Manchester City, Manchester United ve Chelsea, 25 yaşındaki Griezmann için Atletico Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor.

        12

        Mirror'a göre, Manchester City menajeri Pep Guardiola, yıldız futbolcu için 70 milyon pound (yaklaşık 80 milyon euro) gözden çıkarmış durumda. Wayne Rooney ile yolları ayırmaya hazırlanan Manchester United, kadro gençleştirmesi için Griezmann'ı önemli bir yere koyuyor.

        13

        Kırmızı Şeytanlar'ın da Fransız oyuncu için en az 80 milyon Euro'yu masanın üzerine koyacağı, transferdeki rakiplerine göre bu rakamı yükseğe taşıyabileceği belirtildi.

        14

        "DEPAY, FENERBAHÇE'YE GİDİYOR"
        Manchester United'da Jose Mourinho'nun kadrosunda süre almakta zorlanan Memphis Depay, ara transfer döneminde takımdan ayrılmayı planlıyor. The Guardian'da yer alan habere göre, birçok kulübün kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı Depay için en ciddi aday Fenerbahçe.

        15

        Sarı-Lacivertlilerin teknik adamı Dick Advocaat ile Depay arasında özel bir bağ olduğunu vurgulayan gazete, Depay'ın ilk profesyonel maçına Advocaat yönetimindeki PSV Eindhoven'da çıktığını hatırlattı.

        16

        22 yaşındaki Hollanda oyuncunun transfermarkt değeri ise 25 milyon Euro.

        17

        "WITSEL'DEN TRANSFER İTİRAFI"
        2012-13 sezonunda 40 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Zenit'e transfer olan Belçikalı Axel Witsel, geleceğiyle ilgili flaş bir itirafta bulundu.

        18

        Witsel, ''Juventus'un benden vazgeçmediğini duymak gerçekten çok güzel. Juventus'a transfer olacağım fakat ne zaman bilmiyorum.

        19

        Belki Ocak'ta, belki de Haziran'da. Bunu düşünmüyorum. Yalnızca futboluma odaklandım.'' ifadelerini kullandı.

        20

        TRANSFERİN GÖZDESİ TAKIMDAN AYRILABİLİR
        Fransa Milli Takımı ve West Ham United'ın yıldız ismi Dimitri Payet takımdan ayrılabileceğini ima etti.

        21

        Payet için Avrupa'nın önemli kulüpleri transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Fransız yıldız, ''Şu anda kendi hakkımdaki diğer soruları cevaplıyorum.

        22

        Hırslı bir yapım var. Bu yüzden gelecekte, kariyerimde seviye atlatacak hiç bir kapıyı kapatmıyorum.'' diyerek olası transfer tekliflerine yeşil ışık yaktı.

        23

        TRANSFER SAVAŞINA BAYERN DE DAHİL OLDU
        Bayern Münih, Tottenham ve Juventus'un da gündeminde olduğu bilinen Real Madrid'in gözden çıkarmaya hazırlandığı Isco'yu gündemine aldı.

        24

        İspanyol yıldızın transfermarkt değeri ise 25 milyon Euro.