Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Manisa’da yaşanan skandalla ilgili olarak Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie isyan etti - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü yıldızı Robin van Persie isyan etti...

        2

        Manisa’da yaşanan ambulans skandalı sonrasında tecrübeli yıldız ilk etapta kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

        3

        Hollandalı futbolcu bunun ardından da Fenerbahçeli yetkililerle görüşerek yaşanan olayla ilgili tepkilerini dile getirdi. RVP, “Benim bir ailem, çevrem, dostlarım, sevenlerim var.

        4

        O görüntüyü televizyonlarda, sosyal medyada, internet sitelerinde gören herkes hemen beni aradı.

        5

        Doğal olarak endişelendiler ve bana destek olmak istediler. Hollanda’daki tüm tanıdıklarım bana ulaşmaya çalıştı” diye konuştu.

        6

        ‘KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL’
        Skandala neden olanların cezasız kalmamasını da yöneticilerden isteyen Robin van Persie, “Bu görüntünün oluşmasına sebep olanların cezasını çekmesi gerek.

        7

        Sağlık durumum gayet iyi ancak kısa süreliğine de olsa sevdiklerim benim için endişelendi ve bunu onlara yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

        8

        Bunun hesabı sorulmayacak mı? Bu kabul edilebilir bir durum değil” ifadelerini kullandı.

        9

        "FORMUNU SÜRDÜRÜRSE GERİ DÖNER"
        Teknik direktör Dick Advocaat’ın Fenerbahçe’ye gelmesinin ardından adeta yeniden hayata dönen Robin van Persie için bir iyi haber de milli takımdan geldi...