Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Manisa’da yaşanan skandalla ilgili olarak Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie isyan etti - Fenerbahçe Haberleri
        2

        Manisa’da yaşanan ambulans skandalı sonrasında tecrübeli yıldız ilk etapta kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür etti.

        3

        Hollandalı futbolcu bunun ardından da Fenerbahçeli yetkililerle görüşerek yaşanan olayla ilgili tepkilerini dile getirdi. RVP, “Benim bir ailem, çevrem, dostlarım, sevenlerim var.

        4

        O görüntüyü televizyonlarda, sosyal medyada, internet sitelerinde gören herkes hemen beni aradı.

        5

        Doğal olarak endişelendiler ve bana destek olmak istediler. Hollanda’daki tüm tanıdıklarım bana ulaşmaya çalıştı” diye konuştu.

        6

        ‘KABUL EDİLEBİLİR BİR DURUM DEĞİL’
        Skandala neden olanların cezasız kalmamasını da yöneticilerden isteyen Robin van Persie, “Bu görüntünün oluşmasına sebep olanların cezasını çekmesi gerek.

        7

        Sağlık durumum gayet iyi ancak kısa süreliğine de olsa sevdiklerim benim için endişelendi ve bunu onlara yaşatmaya kimsenin hakkı yok.

        8

        Bunun hesabı sorulmayacak mı? Bu kabul edilebilir bir durum değil” ifadelerini kullandı.

        9

        "FORMUNU SÜRDÜRÜRSE GERİ DÖNER"
        Teknik direktör Dick Advocaat’ın Fenerbahçe’ye gelmesinin ardından adeta yeniden hayata dönen Robin van Persie için bir iyi haber de milli takımdan geldi...

        10

        Hollanda Milli Takımı Teknik direktörü Danny Blind, tecrübeli oyuncunun yeniden milli takıma dönebileceğinin sinyallerini verdi.