Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı: Şampiyonluk lafı yok - Rams Başakşehir Haberleri

        Süper Lig’in en çok gol atan, ağları en az havalanan takımı Medipol Başakşehir... Transfer bütçesi birçok takımın gerisinde... Taraftar desteği Anadolu takımlarına oranla çok çok az... Fakat İstanbul ekibinde tüm bu eksikliklere rağmen başarı ve takım çalışması var. Abdullah Avcı önderliğindeki Başakşehir, 2016-17 sezonuna harika başladı, son olarak deplasmanda G.Saray’ı deviren Turuncu-Lacivertliler’in deneyimli teknik adamı Abdullah Avcı, dün katıldığı bir panelde zirve yarışına dair açıklamalarda bulundu.

        Başakşehir’in son yıllarda kaydettiği başarının tesadüf olmadığını söyleyen Avcı, “Stadıyla, tesisiyle her anlamda ilerleyen bir kulübüz. Başkan kulübü, ben sahayı yönetiyorum. Oyuncu biliyor ki Abdullah Avcı 8 sene daha burada, Göksel Gümüşdağ 10 sene daha burada... Bu ligde 59 puan ortalamasını yakalamak, bu sene iyi başlangıç yapmak güzel tabii... Kamuoyu şampiyonluk gibi şeylerden bahsediyor. Şampiyonluk bir sonuçtur. Biz hafta hafta, maç maç rakiplerle ilgili dersimize çalışıp haftalık gidiyoruz. Öyle bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

        ‘VISCA’YA DEVREDE IZIN VEREBİLİRİM’

        Başakşehir’i sırtında taşıyan Boşnak yıldız Edin Visca’ya gelen teklifleri değerlendirdiklerini belirten Avcı, “Visca’ya sezon başında ciddi teklifler geldi ancak başkanımız Avrupa Ligi’ni düşünerek bu teklifleri kabul etmedi. Gelecek iyi teklifle kulüp menfaatleri doğrultusunda Visca’nın transferine devre arasında izin verebilirim” diye konuştu. Öte yandan dün şampiyonluk yarışı hakkında açıklama yapan Visca, F.Bahçe’yi dışarıda tutup “Rakibimiz; Beşiktaş ve G.Saray” dedi.

        AVCI’NIN ‘SABRİ PLANI’ TUTMUŞ!

        Katıldığı bir programda G.Saray’ı nasıl mağlup ettiklerini analiz eden açıklayan Abdullah Avcı, sunucunun “Sabri Sarıoğlu, maçta 59 kez topla buluşmuş” sözleri üzerine şunları söyledi: “Sabri’nin en çok pas aldığı maçı oynaması normal. Zaten amacımız Semih’in Sabri’ye paslarının çoğalmasıydı. G.Saray’ı sahanın çeyreğine sıkıştırıp orada baskı yapmak istedik. Oyuncularım planımı sağlıklı bir şekilde uyguladı.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ