Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Vedat Muric: "Türkiye'ye karşı oynamak ilginç olacak" - Futbol Haberleri

        2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde 12 Kasım Cumartesi günü Türkiye ile karşılaşacak Kosova'nın aday kadrosunda bulunan Vedat Muric, milli formayla bu maçta farklı bir heyecan yaşayacak.

        Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde forma giyen Muric, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, "Türkiye maçı için değişik duygular içindeyim. Benim için çok farklı bir deneyim olacak." dedi.

        Çifte vatandaşlığa sahip olduğuna dikkati çeken Muric, "Türkiye liginde oynayan biri olarak, Türkiye'ye karşı oynamak değişik olacak. İki taraf da tüm gücünü ortaya koyacak, iyi olanın kazanacağı bir maç olsun." ifadelerini kullandı.

        Gençlerbirliği'nden takım arkadaşı Ahmet Çalık'ın, Türkiye Milli Takımı'nda yer almasını da değerlendiren Muric, şunları kaydetti:

        "Ahmet'e karşı oynamayı çok isterim. Benim için bu maçı enteresan kılan bir başka nokta da bu. Benim oynayacağım ya da Ahmet'in oynayacağı henüz belli değil tabii ki. Hocalarımız şans verirse karşı karşıya oynama şansına erişeceğiz. Ama o oynarsa çok sevinirim. Çok sevdiğim bir arkadaşımla farklı formalarda karşı karşıya oynamak, hem de milli takımlarımız için oynamak değişik olacak. Güzel bir rekabet olacağını düşünüyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ