Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Van Persie'yi tedavi eden doktor konuştu - Futbol Haberleri
        1

        Manisa’da hafta sonu oynanan Akhisar Belediyespor- Fenerbahçe maçında gözünden sakatlanan Robin Van Persie’ye Manisa Devlet Hastanesi’nde diğer hastalar gibi giriş yapılarak barkod verilmesi sosyal medyada gündem olmuştu.

        2

        Robin Van Persie’ye müdahale eden Acil Servis Uzmanı Doktor Mehmet Özen ilk kez konuştu.

        3

        Persie’yi karşısında görünce heyecanlanmadığını, izdihamı görünceye kadar halı sahadan gelen normal bir vatandaş sandığını belirten Dr. Özen, Persie’ye de her hastaya olduğu gibi müdahale ettiğini söyledi.

        4

        Samimi ve mütevazı kişiliği ile Persie’nin işlerine engel olmadığını belirten Dr. Özen şöyle konuştu:

        5

        "Benim futbola karşı hiçbir ilgim yok. Takip de etmem. O yüzden hastaneye ilk gelişte halı sahadan gelen normal bir kişi sandım."

        6

        "Hastane önündeki izdihamı görünce ünlü biri olduğunu anladım. Hiç heyecanlanmadım."

        7

        "Buraya gelen hastalara nasıl müdahale ediyorsak, Persie’ye de öyle müdahale ettim. Çok samimi ve mütevazı kişiliği ile müdahalemize hiç karışmadı fakat beraberinde gelen kalabalık işlerimizi yavaşlattı."

        8

        "Kendisi ile hiç fotoğraf çekilmedim. Sadece gözünü plastik cerraha göstermek için fotoğrafını çektim. Ben bu kadar ünlü biri olduğunu da bilmiyordum."

        9

        "Ertesi gün gündem olması ve Türkiye’de çok konuşulması dikkatimi çekti. Barkodun üzerinde benim ismim de yazılı olduğu için birçok arkadaşım arayarak tebrik etti."

        (DHA)