Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink, Fenerbahçe derbisi öncesi kararsız!.. - Galatasaray Haberleri
        1

        Türk Telekom Arena’da peş peşe alınan Trabzonspor ve Medipol Başakşehir yenilgileriyle zirve yarışında ağır darbe yiyen Galatasaray, Fenerbahçe deplasmanında şeytanın bacağını kırıp kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.

        2

        Kadıköy’deki dev maçın kaderini direkt etkileyeceğinin farkında olan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, bir yandan milli takımlarda yer almayan oyuncularını derbiye eksiksiz hazırlamaya çalışırken, diğer taraftan da son haftalarda çıkışa geçen rakibinin CD’lerini izleyip strateji belirliyor.

        3

        G.Saray’ın 17 senedir Kadıköy’de galip gelememesi ve alınacak bir zaferin kendisi açısından çok önemli olacağının bilincinde olan Riekerink, Kadıköy’e 4-3-3 formasyonuyla çıkmayı düşünüyor.

        4

        CHEDJOU-HAKAN YAN YANA
        Başakşehir önünde hava toplarında yaşanan zaafiyet nedeniyle Riekerink’in, stoper mevkisinde Chedjou’ya yeniden 11’de şans vermesi bekleniyor.

        5

        Semih Kaya’yı kulübeye çekeceği öngörülen Hollandalı teknik direktörün, defansın göbeğinde Hakan Balta-Chedjou ikilisine yer verecek.

        6

        ORTADA SELÇUK-JONG-TOLGA
        Cezalı Mehmet Topal’ın yokluğunda F.Bahçe orta sahasında hakimiyet kurmak isteyen Riekerink, üç ön liberosuna birlikte şans verecek.

        7

        Selçuk İnan, Nigel de Jong ve Başakşehir önünde cezası nedeniyle forma giyemeyen Tolga Ciğerci, F.Bahçe ataklarını orta sahada eritmeye çalışacak.

        8

        PODOLSKI MI, SNEIJDER Mİ?
        G.Saray’ın hocası, en büyük sıkıntıyı hücum bölgesinde yaşıyor. İleri üçlünün bir kanadında Bruma’nın yeri garanti.

        9

        Ancak son dönemde performansları tartışılan Sneijder, Eren ve Podolski’den 2’si forma giyebilecek.

        10

        Başakşehir’e gol atan Sinan Gümüş’ün şansı daha az gözüküyor.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan Kaan ADIGÜZEL

        11

        SNEIJDER VAR, GALİBİYET YOK
        Bu arada Başakşehir yenilgisinin ardından takım arkadaşlarını hedef alan sözleri tartışma yaratan Wesley Sneijder’la ilgili ilginç bir istatistik göze çarptı.

        12

        Takımda açık ara en çok kazanan oyuncu olan Hollandalı yıldızın son dönemde olmadığı maçlarda, geçmişin aksine kazanma oranı arttı.