Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Mourinho ve Conte'nin gözdesi - Futbol Haberleri

        HTSPOR | DIŞ HABERLER

        İngiltere menajeri Gareth Southgate tarafından Cuma günü İskoçya ile oynanacak Dünya Kupası Eleme maçı kadrosuna davet edilen Michael Keane paylaşılamıyor.

        Bunley formasıyla sezona flaş bir başlangıç yapan ve 11 maçta 1 de gol atan 23 yaşındaki İngiliz stoper Michael Keane için Chelsea'den sonra Manchester United da devreye girdi.

        Antonio Conte ile üçlü savunma futboluna dönen ve sezon başında stoper arayışlarında Kalidou Koulibaly, Alessio Romagnoli ve Miloš Ninković gibi öncelikli hedeflerde başarılı oalamayıp eski oyuncusu, Brezilyalı milli stoper David Luiz'i kadrosuna katan Chelsea'de devre arası için yine öncelik stoper transferi.

        Genç Fransız stoperi Kurt Zouma'nın henüz sakatlığını atlatamaması. Gary Cahill, John Terry gibi oyuncuların ilerleyen yaşları nedeniyle Conte uzun vadeli bir planla, genç bir stopere yatırım yapmak istiyor.

        United ve Leicester da devrede

        Daily Star'ın haberine göre Conte'nin hedefi hayranlıkla izlediği Burnley stoperi Michael Keane. Öte yandan Chelsea bu yarışta pek de yalnız olmayacak.

        Manchester United da Eric Bailly'nin uzun süren sakatlığı ve Phil Jones'un bir türlü iyileşememesi nedeniyle savunma takviye istiyor. Mourinho'nun gözdesi de Michael Keane. Van Gaal yönetiminde geçen sezon Burnley'ye kiralanan ve Champonship'te attığı 5 golle takımın Premier Lig'e yükselmesine büyük katkıda bulunan Michael Keane, sezon başında Mourinho'nun kadroda düşünmemesi nedeniyle 2 milyon £ karşılığında satılmıştı.

        Öte yandan İngiliz medyasında Leicester City'nin de oyuncuyu istediği ve 20 milyon £ civarında bir bonservisi gözden çıkaracağı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ