Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Göztepe Göztepe'den 23 taraftarı hakkında suç duyurusu - Futbol Haberleri

        Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in hükmen kazanılan Eskişehirspor maçında çıkan olayların ardından "Kulübümüze verilen para cezalarının, olaylara yol açan kişilerden tazmini konusunda hukuki her türlü hakkımızı kullanacağız" açıklamasını yapmıştı.

        Göztepe, 23 Ekim'de oynanan o müsabakada küfür ettikleri ve sahaya yabancı madde attıkları kamera kayıtlarında tespit edildiği için 6 bin 222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Yönelik Yasa kapsamında haklarında işlem yapılan 23 taraftar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

        Eskişehirspor maçı ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan saha olayları yüzünden 30 bin, merdiven boşlukları dolu olduğu de 18 bin TL ceza alan Göztepe, bu parayı olay çıkardıkları saptanan taraftarlarından isteyecek. Lige verilen milli maç arasından yararlanarak 3 gün izin yapan sarı-kırmızılılar, 19 Kasım'da Bornova Stadı'nda oynanacak Bandırmaspor müsabakasının hazırlıklarına başladı.

        Göztepe'de Fransız defans oyuncusu Leo Schwechlen, baba olmanın sevincini yaşadı. Schwechlen'in eşi Çınarlı Hastanesi'nde Mia adını verdikleri kız bebek dünyaya getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ