Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa’nın sezon başında G.Birliği’nden aldığı Turgut Doğan Şahin: Önce futbol, sonra para - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa’nın sezon başında G.Birliği’nden aldığı Turgut Doğan Şahin, futbol kariyerinin on dönemlerinde yaşadıklarını HABERTÜRK’e anlattı. 2012- 14’te G.Antep’te gösterdiği üstün performansla Trabzonspor’a transfer olan ancak Bordo- Mavili formayla tek bir maça dahi çıkmadan Kayseri’ye gitmişti. Ardından Gençlerbirliği’yle anlaşma sağlayan ve son olarak Kasımpaşa forması giymeye başlayan Turgut, ‘para tercih’ eden futbolculara seslendi. 28 yaşındaki oyuncu, “Son 1, 1.5 senede çok şey öğrendim. Belki 1 sene oynamadım ama çok şey de öğrendim. Bir futbolcu maddiyata bakmamalı. Zaten oynadığın zaman kazanıyorsun. Umarım her futbolcu önce oynayıp daha sonra parayı düşünmesini öğrenir” dedi.

        ‘TRABZONSPOR’ İTİRAFLARI!

        Trabzonspor deneyiminin kendisi için çok da iyi geçmediğini belirten Turgut, “Trabzon beni çok istedi, gittim. Yeni hoca geldi; Halilhodzic... Trabzon’da kamp sanki oyuncu seçmeleri gibiydi. Sabah akşam çift idman vardı, her şeyimi verdim ama hoca tanımadığı için beni kadro dışı bıraktı. Ben de ayrıldım. Trabzon şehir olarak da sıkıntılı bir yer. Sosyal olarak ailecek vakit geçirilebilecek hiçbir yer yok. Bence futbolcuların yaşadığı en büyük sıkıntı bu” ifadelerini kullandı.

        ‘5-6 KULÜP GEZDİM EN İYİSİ KASIMPAŞA’

        Samsun, Ankaragücü, Gaziantep, Trabzonspor, Kayseri ve G.Birliği formaları giyen Turgut Doğan Şahin, Paşa’dan teklif alınca maddi manevi hiç bir şeyi düşünmeden kabul ettiğini söyledi. “5-6 kulüp gezdim, her anlamda en iyi kulüp Kasımpaşa” diyen 28 yaşındaki yıldız, Lacivert- Beyazlı camia için şunları söyledi: “Burada sadece futbolu düşünüyorsun. Burada maça çıktığınızda kafasınızda hiçbir sorun yok sadece kazanmak var. Kasımpaşa’ya alışma sürecim çok uzun sürmedi. Çünkü buradaki futbolcuların bir çoğu Milli Takım’da da birlikte oynadığım isimler. Son 2 haftadır forma şansı da bulmaya başladım. Bu kulübe daha fazla katkı sağlamak istiyorum” dedi.

        ‘KEMAL HOCAMIZ BİZİ BU SEVİYEYE GETİRDİ’

        Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan Paşa’nın daha iyi noktalara geleceğini belirten Şahin, “Takım olma yolunda eksikliği 3-4 maçta yaşadık. 4 hafta yaşadığımız yaşadığımız puan kayıplarından sonra daha iyi kaynaştık. Bu süreç bizi birbirimize bağladı. Yükselişin sebebini bu arkadaşlığa bağlayabilirim. Hocamızın da büyük etkisi oldu. Yaptığı analizler bize verdiği özgüven, takımı bu seviyeye getirdi” diye konuştu.

        ‘HEDEFİM MİLLİ TAKIM’

        22 yaşından itibaren Süper Lig’de oynadığını ifade eden Turgut, hedefleri için ise şunları söyledi: “5-6 sene önce hedefim neyse bundan sonra da öyle olacak. Gençliğimde amacım Milli Takım ve 4 büyüklerdi. Şimdi 28 yaşındayım daha tecrübeliyim. Bu hedeflerde hiçbir değişiklik yok. Kendimi gösterirsem yeniden Milli Takım’a seçileceğimi biliyorum” dedi.

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL RÖPORTAJ | VOLKAN KÖSE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ