Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Brezilya: 3 - Arjantin: 0 - Futbol Haberleri
        1

        2018 Dünya Kupa Elemeleri'nde fırtına gibi esen Brezilya, 11. hafta karşılaşmasında evinde Arjantin'i fena dağıttı!

        2

        Elemelerde şu ana kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşatan ve ilk 5'te yer alamayan Tangocular, Sambacılar'ın karşısında kılını bile kıpırdatamadı.

        3

        Maça iyi ve hücumda etkin başlayan Brezilya, ilk yarının ortalarına doğru baskıyı artırırken 25. dakikada Coutinho ile öne geçmeyi başardı.

        4

        İlk yarının ortasında gelen bu gol, Brezilya'yı sevince boğarken Arjantin ise bunun ardından beraberlik için toparlanmak istedi ancak nafile...

        5

        İlk yarıda bitime saniyeler kala Brezilya'da bu kez de sahneye çıkan isim Neymar oldu.

        6

        Messi'ye karşı mücadele eden Neymar, ilk yarının duraklama anlarında golünü attı ve Sambacılar, devre arasına 2-0 önde girdi.

        7

        İkinci yarıda tel tel dökülen ve oyunda hakimiyeti bir türlü koyamayan Arjantin, 58. dakikada Paulinho'nun golüne de engel olamadı ve Brezilya, 60 dakikada üç gol bulduğu maçtan 3-0'lık zaferle ayrılmayı bildi.

        8

        Neymar ile Messi'nin düellosu olarak adlandırılan dev karşılaşmada kazanan Brezilya olurken Arjantin, gruptaki kan kaybını sürdürdü.

        9

        4 takımın doğrudan, 1 takımın da ön eleme oynayarak Dünya Kupası'na gideceği 10 takımlı grupta Arjantin, 11. hafta sonunda 16 puanla 6. sırada kalırken, Brezilya ise puanını 24'e çıkardı ve liderliğini korudu.