Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin istediği Memphis Depay'a Mourinho'dan izin çıktı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe iki kulvarda birden yeniden iddialı konuma gelince, transfer çalışmaları için kollar sıvanmıştı.

        2

        Hücum bölgesine takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler'in adayları arasında Memphis Depay da var. Hollandalı yıldızla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

        3

        22 yaşındaki yıldıza İngiliz ekibi Everton talip oldu ve Depay'ı ocak ayında kiralamak için Manchester United ile temasa geçti.

        4

        Ancak Kırmızı Şeytanlar'ın menaceri Jose Mourinho, bu transfere başından engel oldu.

        5

        Mourinho, oyuncusunu Premier Lig'de rakip bir kulübe vermek istemiyor.

        6

        Bunun nedeni, rakip takımda üst düzey bir performans sergileyip kendisini zor duruma düşürmesi. Portekizli menacer benzer bir olayı Chelsea'yi çalıştırırken Lukaku'yu Everton'a kiraladığında yaşamıştı.

        7

        LENS ÖRNEĞİ ORTADA
        Jose Mourinho bu nedenle Memphis Depay'ın yurt dışından bir takıma gönderilmesini istedi. Dünyaca ünlü çalıştırıcı, öğrencisinin Avrupa Ligi'nde rakip olduğu Fenerbahçe'ye gitmesine sıcak bakıyor.

        8

        Özellikle Sunderland'den kiralanan Lens'in Sarı-Lacivertliler'deki çıkışıyla Hollanda Milli Takımı'na geri dönmesi, iyi bir örnek oldu.

        9

        Şu anda Fenerbahçe için bu transferde tek rakip, İtalya'da eski günlerine dönmeye çalışan Milan. İtalyan ekibinin de Depay için teklif yapması bekleniyor. (Fanatik)