Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Benzema İstanbul'da - Futbol Haberleri
        7

        Real Madridli yıldız futbolcunun özel bir menajerlik ve organizasyon firmasıyla ortaklık anlaşması yapmak için İstanbul'a geldiği öğrenildi.

        8

        Gece saatlerinde İstanbul'a gelen Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema, Tarabya'da bir otelde düzenlenen basın toplantısına katıldı.

        9

        Toplantıda açıklamalarda bulunan Real Madrid'in yıldız futbolcusu Karim Benzema, İstanbul'a geldiği için şu anda çok mutlu olduğunu, baklavayı çok sevdiğini ve Ayasofya Müzesi ile camileri görmek istediğini söyledi.

        10

        Yıldız oyuncu, sakatlık durumu ile ilgili ise bilgi vermedi. Benzema ayrıca, daha önce Kemer'e gittiğini, çok beğendiğini, tatil amaçlı olarak tekrar gelmek istediğini söyledi.

        11

        Türk insanlarının sıcak kanlı olduğunu söyleyen Fransız yıldız, "Madrid'de fazla Türk arkadaşım yok ancak Paris'te çok arkadaşım var, o yüzden çok iyi bilirim" dedi.

        12

        Türkiye'de Beşiktaş'ı beğendiğini dile getiren Benzema, Türk futbolunu fazla izleyemediğini söyledi.

        13

        Benzema, "Türk futbolcular çok hırslı ve içten oynuyorlar. Onları çok takdir ediyorum. Bu akşam Türk Milli Takımı'na başarılar diliyorum ve bugün onları destekliyorum" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ