Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Milliler erken gol yiyor - Futbol Haberleri

        2018 Dünya Kupası Elemeleri I Grubu’nda geride kalan 3 karşılaşmada 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 2 puan toplayabilen Türkiye, kalesinde gördüğü toplam 5 golü de ilk yarılarda yedi. Önde baskı yapan rakipler önünde, maç başlarında; maça ısınma, yerleşme ve adam paylaşımı gibi konularda sorun yaşayan Milli Takım’ın en önemli problemi, 3 maçta da yenik duruma düşmesi ve daha çok savunmayı düşünen rakipleri önünde maçı çevirmek için daha fazla efor sarf etmesi.

        40-45 ARASINA DİKKAT

        İlk oynadığımız deplasmandaki Hırvatistan maçında 44. dakikada İvan Rakitic’in penaltıdan attığı gole engel olamayan Ay-Yıldızlılar, Ukrayna mücadelesinde ise 24. ve 27. dakikalarda peş peşe yediği basit gollerle 2-0 geriye düştü. Deplasmanda aldığımız 2-0’lık son İzlanda yenilgisinde de golleri, 42. ve 44. dakikalarda kalemizde gördük.

        BİR KERE OYNADIK, 6-1 KAZANDIK

        Milli Takımımız, 2014’te özel maçta, o dönemde henüz FIFA ve UEFA üyesi olmayan Kosova ile deplasmanda karşılaşmıştı. Türkiye, bu maçı Mustafa Pektemek (2), Olcay Şahan, Alper Potuk, Ahmet İlhan Özek ve Bilal Kısa’nın golleriyle 6-1 kazanmıştı.

        TÜRKIYE’DEN ÇIKIŞ YOK!

        Milli Takım, evinde oynadığı son 10 maçı kaybetmedi. İç sahada oynanan son 10 resmi maçında 7 galibiyet (biri hükmen), 3 beraberlik alan Ay-Yıldızlılar, en son 12 Kasım 2014’te Kadıköy’de Brezilya’ya 4-0 kaybetmişti.

        HABERTÜRK SPOR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ