Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Serdar Kurtuluş sakatlandı - Futbol Haberleri
        1

        Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçının hazırlıkları kapsamında Özlüce Tesisleri'nde U21 takımı ile hazırlık maçına çıkan Bursaspor, talihsiz bir olay yaşadı.

        2

        Sezon başında Beşiktaş'tan transfer edilen Serdar Kurtuluş'un, karşılaşmanın 60. dakikasında U21 takımında görev alan Abdurrahman Taiwo ile girdiği iki mücadele sonrası yerde kaldı.

        3

        Acılar içinde yerde kalan deneyimli oyuncuya ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı.

        7

        Serdar Kurtuluş'un dizinin döndüğü açıklandı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Serdar Kurtuluş'ta kırık olmaması sevindirici. Çıkan dizi yerine oturtulacak ve tedavisi hemen başlayacak. Size konuyla ilgili detaylı açıklamayı kulüp doktorumuz Hakan Ayaz yapacak" dedi.

        8

        Serdar Kurtuluş'un ameliyata alınmak için uyutulduğunu belirten kulüp doktoru Hakan Ayaz ise, "Ameliyatla dizini yerine oturtarak tedavisine başlayacağız. Yerine takılmasından sonra MR'ı çekilecek. Ona göre tedaviyle yön verilecek" diye konuştu. Dr.Hakan Ayaz, daha sonra şunları söyledi:

        9

        "Bağlarda kopma olup olmadığı ise daha sonra çekilecek MR ile belli olacak. Ön çarpraz bağlarda kopma varsa ameliyat olacak o uzun sürüyor. Dış bağlarda kopma varsa bu tedavi ile düzeliyor. En az 6 haftalık zamana ihtiyacımız var. Gelişmelerle ilgili olarak kulübümüzden açıklama yapacağız."

        10
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ