Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Fatih Terim her şeyi açıkladı! - Futbol Haberleri
        15

        "Ben çok şeyi televizyonlardan, sizlerden öğrendim. Sizin hiç televizyonlardan bilmediğinizi acımasızca öğrendiğiniz oldu mu? Sizin hiç ihanete uğradığınızı hissettiğiniz oldu mu? Şimdi o konuşanlar; yazamadıklarını, söyleyemediklerini benden duymak istiyorlar."

        16

        "Muhakkak ki ben de hata yapıyorum, yapacağım da. Ancak belden aşağı dediğimiz veyahut hakarete varan... Öyle ekrandan parmak sallamalar falan. Haddimizi bilelim, hayatında hiçbir başarısı olmayanlar bile öyle bir anlatıyorlar ki kendisini..."

        17

        "Ben eleştirmeyin demiyorum. Yalan başladı, arkadan iftira başladı. Arkadan söylemediklerimiz söylenmiş gibi oldu. Ben Avrupa Şampiyonası'ndan sonra öğrendim birçok şeyi."

        18

        "30 senelik dönemimde ben hiç böyle bir hadiseye denk gelmedim.Olabilir. Sonuçta o çocuklar bu ülkenin düşmanı değil. Evlatlarımız. Söylüyorum işte; Bu kararı içime sinerek değil ülkem için verdim."

        19

        "Benim verdiğim tepki oyuncuya dayalı düzene karşı bir karardır. Atanlar, tutanlar bu kadroyu açıklayamazlar. Araya birçok kişi girdi. Ama Emre Belözoğlu o kadar güzel şeyler söyledi ki bu kararı verdim."

        20

        "Emre, 1 sene daha forma giyecekmiş. Futbolu bıraktığı zaman idari olarak da, teknik olarak da her zaman benimle olacak. Emre Belözoğlu'nun tecrübesinden de adamlığından da hiç şüphem yok."

        21

        "Arda'yı, Burak'ı da ben katayım. Diğerlerini söylemiyorum. Ben Arda ile ilgili tek kelime etmedim. Söylemedim de ima da etmedim. Etrafımda çalışanların da bu olayla ilgili bir tek yazısını göremezsiniz."

        22

        "Söylenmesi gerekenleri söylediniz, söylenmemesi gerekenleri de söylediniz. Terim'le Arda niye kavga etsin. Ne aynı yaştayız, ne aynı meslekteyiz. O da buradan sonra tamamen Barcelona'ya konsantre olsun, Burak mesela..."

        23

        "Uzun yıllardır burada olan çocuklar onlar. İki dakikada adapte oldular zaten. Gönlümün kırılma sebepleri de var, onlar da geçecektir illa ki. Onlar için bazı şeyleri görmem lazım."

        24

        "İstifa edecek olsaydım çok zaman vardı. Ben kötü niyetli olsaydım, bu arkadaşlarımızı İzlanda ve Ukrayna maçlarına çağırırdım. Ben öyle biri değilim, doğru bildiklerimi yapmaya çalışıyorum."

        25

        "Anlatıyorum, hiç itiraz etmiyorsunuz. Belki tek kaybımız Ukrayna'ya 2 puan olabilir. Emre Mor'un cezasını bilmeyip beni eleştiren var ya. Vaka bu ya. O kadar gözler dönmüş."

        26

        "Volkan Demirel'i duydum. Biliyorsunuz onu ilk A Milli Takım'a çağıran benim. 2005'ten 2013'e kadar da iyi maçtan sonra da kötü maçtan sonra da kaleyi ona teslim etmişimdir."

        27

        "Milli takıma geldiği zaman lobisi mi vardı? Hep onu ben ikinci kaleci bile yapmadım. Ben onu çok sevdiğim bir çocuk olduğu için; bu açıklamasını milli takımda olma isteğine veriyorum. Açıklamaları hoşuma gitti."

        28

        "Galatasaray'la benim adımın geçmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ben hayatımda hiçbir zaman hoca varken bir takımla görüşmedim. Riekerink çok da iyi bir iş yapıyor, başarılar diliyorum."

        29

        "Galatasaray tarihine geçmiş bir adam o takımla anılır. Bir kısım insanlar dünya durana kadar böyle düşünebilir çok doğal ama benim açımdan hiçbir gelişme yok."

        30

        "İki tane telefonun krizi çözdüğü ortamda herkes, herkesten, her şeyden bahsetti araya girmek için. Bir tek gruptan kimse bahsetmedi o da futbolculardı. Kimsenin araya girmesine gerek mi vardı! En yakın onlardı, hiçbiriniz bundan bahsetmedi."

        31

        "Allah izin verirse daha iyi şeyler olacak. Futbolumuzu daha iyi yerlere götüreceğiz. Türk halkına teşekkür ediyorum, kalbi bizimle atan herkese de iyi geceler diliyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ