Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Riekerink çok 'Dick'katli! - Galatasaray Haberleri

        Yeni sezona fırtına gibi başlamasına rağmen son haftalarda aldığı kötü sonuçlar ve oynadığı futbolla eleştirilen G.Saray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink, haftaya oynayacakları F.Bahçe derbisine kilitlendi.

        Geçtiğimiz sezonun son bölümünde takımın başına geçip önce TT Arena’da oynadıkları lig maçında F.Bahçe’yle 0-0 berabere kalarak ezeli rakibine şampiyonluk yolunda çelme takan, ardından karşılaştığı Türkiye Kupası finalini ise 1-0 kazanarak kupaya ulaşan G.Saray’ın Hollandalı hocası, F.Bahçe’ye karşı kaybetmeme istatistiğini sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

        Aynı zamanda Sarı-Kırmızılı kulüpteki geleceğini de yakından ilgilendiren derbi için dersine çok iyi çalışan Riekerink, vatandaşı Dick Advocaat’ın uyguladığı taktikleri mercek altına aldı. F.Bahçe’nin özellikle deplasmanda kaybettiği ve evinde kazandığı Manchester United maçlarını defalarca izleyen Riekerink’in, hazırlıklarını buna göre yaptığı öğrenildi.

        RAPOR HAZIRLIYOR

        Dick Advocaat’ın özellikle büyük maçlarda ortaya koyduğu taktik ve oyuncu tercihleri üzerine analizler yapan Hollandalı çalıştırıcının, Sarı-Lacivertli takımın zaaflarını ve üstün yönlerini oyuncularına anlatmak üzere özel bir rapor hazırladığı

        ve oyunculara milli takımlarından döndükten sonra idmanlarda anlatacağı kaydedildi.

        HABERTÜRK SPOR / Erhan TELLİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ