Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten Ahmet Nur Çebi'ye: "Havamız bozulmasın" - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig’de ve Avrupa’da yoluna emin adımlarla devam eden namağlup Beşiktaş’ta yönetim, tedbiri elden bırakmıyor.

        Yaşanan sakatlıkların ardından Siyah-Beyazlılar’da gündem yeniden ‘transfer’ olurken, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz gün tesislere giderek teknik direktör Şenol Güneş’le bir görüşme gerçekleştirdi.

        Çebi, deneyimli teknik adama takviye isteyip istemediğini sorarken; Güneş, kadrodan memnun olduğunu söylese de devre arasını işaret etti.

        ‘ELDEKİ OYUNCULARLA EN İYİSİNİ YAPMAM LAZIM’

        “Hiçbir zaman şikayet eden bir teknik direktör olmadım, olmam da” diyen 64 yaşındaki hocanın “Şu an elimizdeki ekip bu. Ve benim elimdeki oyuncu grubuyla en iyisini yapmam lazım. Tabii ki önemli ve talihsiz sakatlıklarımız oldu. Özellikle Talisca ve Caner’in uzun süreli sakatlanması bazı hesapları bozdu. Bunlar bizi ilerleyen dönemlerde de etkileyecektir. Fakat mazeretlerin arkasına hiçbir zaman sığınmam sığınmadım da... Devre arası gelince oturur konuşuruz. Şu an transferi konuşup takımdaki olumlu havayı bozmayalım” dediği öğrenildi.

        KAMERUNLU’YA DESTEK: ABOUBAKAR’DAN ŞİKAYETİM YOK

        Çebi ve Güneş’in masaya yatırdığı diğer konu da Vincent Aboubakar’dı... Çebi, deneyimli teknik adama b Kamerunlu’dan memnun olup olmadığını sorarken, Güneş’in yanıtı şu oldu: “Ondan yana bir şikayetim yok. Kendisi çok mücadeleci ve güçlü bir oyuncu. Gol kaçıracaktır. Biraz daha takıma alışıp güveni yerine gelince bunu da atlatır.”

        Öte yandan Aboubakar, dün ülkesi Kamerun’un Zambiya ile oynadığı Dünya Kupası eleme maçında penaltıdan ağları sarstı.

        AHMET NUR ÇEBİ: CANER HER GÜN TESİSLERE GELİYOR

        Sol ayak aşil tendonu kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Caner Erkin, hem evinde hem de tesislerde çalışmalarını sürdürüyor. Yıldız bekin durumu hakkında bilgi veren Çebi, “Daha önceden futbolcular, havuz tedavisi için başka yerlere gidiyordu fakat şimdi tesislerde bu imkan da var. Caner Erkin de her gün tesislere gelerek havuz tedavisi oluyor. Caner’in bu sayede erken döneceğini ümit ediyoruz. Son yapılan yeniliklerin faydasını yakın zamanda

        göreceğiz” diye konuştu.

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ